Ezo

Különös üzenete van az univerzumnak ennek a 4 csillagjegynek

P. E.

Létrehozva: 2024.09.21. 11:30

A Merkúrnak és a Jupiternek hála négy csillagjegy üzenetet kap az univerzumtól.

A Merkúr és a Jupiter átvonulása miatt biztos lehetsz benne, hogy ha valaha is üzenni akarna az univerzum, ez lenne a megfelelő időpont. A hétvége miatt mindenki nyugodtabb, így könnyebb ráhangolódni az univerzum rezgéseire, és talán egyszerűbben megérthetjük, mit akar mondani. Azonban csak bizonyos emberek kapnak útmutatást. 4 csillagjegy szülöttei lesznek szerencsések.

egyedül, magány, horoszkóp, csillagjegy
Fotó: Pexels

1. Kos

Készülj fel egy nagyon különleges üzenet fogadására, Kos. Míg az üzenet közvetlenül az univerzumból érkezik, és csak a te fülednek szól, egy jó barát formájában jut el hozzád, aki futólag mond neked valamit. De tudd, hogy van, amikor valaki csak elejt valamit, de neked az igazán fontos és hasznos információ lesz! Mivel a barátod szavai felkavarnak benned valamit, úgy fogod érezni, hogy mindez nem véletlen; ez mind a terv része. Az elejtett információmorzsa viszont a hasznodra lesz és azonnal élni is tudsz a lehetőségekkel.

2. Ikrek

Mindig is fogékony voltál, és szívesen fogadtad az univerzum üzeneteit. Neked nem lesz nehéz megérteni, mit akar neked üzenni. Viszont próbáld meg félretenni az előítéleteidet és nyitott szívvel befogadni az útmutatást. Az univerzum üzenetét most nem az eszeddel fogod megérteni, hanem a szíveddel és valószínűleg egy családtagod fogja közvetíteni a számodra. 

3. Skorpió

Egy barátodon keresztül üzen majd az univerzum és figyelmesen hallgasd végig, különösen fontos üzenetet kapsz. Legyél kész arra, hogy megfogadod a tanácsot! Ha így teszel, az év további része már zökkenőmentes lesz a számodra. Az univerzum felhívja majd rá a figyelmed, hogy sosem késő újrakezdeni és nem szabad félni a kudarctól, mert ha a félelmeid rabja maradsz, mindenről lekésel.

4. Nyilas

Talán te kapod a legfontosabb üzenetet az univerzumtól, ami egyenesen új célokat ad majd neked. Apró jeleket kapsz majd, hogy merre is kellene fordulnod, és jó irányérzékkel be is lövöd az útirányt. Légy nyitott a változásokra! A Merkúr és a Jupiter együttműködik az univerzummal, hogy feltárja azt, ami túl sokáig volt eltemetve benned. Reményt kapsz, hogy a jövőképedet eléred.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek