Kvíz

Lehetetlen teszt: 6 emberből csak 1 tudja kitalálni a megfejtést

K. C.

Létrehozva: 2024.09.15.

Ez a teszt tartja most lázban az internetezőket.

Ezúttal egy olyan agytornáztató kvízt hoztuk el nektek, ami nem csak a szemeteket és megfigyelőképességeteket, hanem kicsikét a szerencséteket is próbára teszi. 

A SpinCasino által készített rejtvényen kockák láthatók, a feladat pedig nem is tűnik első elgondolásra annyira bonyolultnak. 15 másodperc alatt kell megtalálni azt a szerencsét hozó dobókockát, amin a hatos szám szerepel. 

Az optikai illúzió tele van többszínű kockával, amik megzavarhatják az embert, ha nem elég figyelmes. Van köztük piros, narancssárga, lila és persze klasszikus fekete-fehér változat is. Ne hagyd, hogy a számok megtréfálják a szemed, a szerencsés hatost keresd!

Elsőre könnyűnek tűnik, de lehet, hogy kicsit tovább tart, mint gondoltad. Előfordulhat, hogy egy ideig csak bámulod a kaotikus képet, de koncentrálj, hogy megtaláld! Minél tovább keresgélsz, annál nehezebbnek tűnik, de a szerencsés hatos ott van elrejtve a szemünk előtt.

 

Ha még mindig nehezen találod, akkor adunk egy kis segítséget: összpontosítsd a figyelmed a jobb oldalra. A megfejtés pedig a következő: a szerencse hatos piros egy másik piros és narancssárga kocka között bújt meg. A megfejtést egyébként ide kattintva meg is tekintheted. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek