Asztrológia

Az októberi napfogyatkozás megváltoztatja ezt a három csillagjegyet

B.

Létrehozva: 2024.09.29. 15:00

Három csillagjegy életét rendesen megváltoztatja ez a napfogyatkozás.

Október egy erőteljes napfogyatkozás sugarai alatt indul. A napfogyatkozás 2-án lesz, megmutatva mindenkinek a kiegyensúlyozottabb kapcsolatok és a függetlenség erősebb érzése felé vezető utat. Természetesen egyeseket ez jobban érint, három csillagjegy életét rendesen megváltoztatja ez a napfogyatkozás.

csillagjegy, horoszkóp, asztrológia
Három csillagjegy életét rendesen megváltoztatja ez a napfogyatkozás. Fotó: New Africa / Shutterstock

Kos (március 21. - április 19.)

A jegyed erősen érintett a jelenlegi napfogyatkozás-sorozatban. Előfordulhat, hogy a szerelemről, a partnerségről és az együttműködésről szóló fontosabb életleckék végre a helyükre kerülnek. Ha képes leszel ellenállni annak a késztetésnek, hogy a komfortzónádon belül maradj, hosszú idő óta először teszel néhány lépést a helyes irányba. Arra is rájöhetsz, hogy itt az ideje, hogy valamitől elbúcsúzz egy új kezdet érdekében – legyen az egy mérgező kapcsolat, amelyhez eddig ragaszkodtál. Nem könnyű, de bízz abban, hogy bármilyen változás történik az életedben, az a te érdekedet szolgálja.

Rák (június 21. - július 22.)

Ez a mostani napfogyatkozás egy bizonyos életet megváltoztató növekedési ugrást kristályosít ki. Most előfordulhat, hogy el kell engedned néhány régóta fennálló hiedelmet, vagy rá kell jönnöd, hogy fel kell hagynod bizonyos emlékekkel. Nem számít, milyen keményen ragaszkodsz a múlthoz, soha semmi sem lesz pontosan olyan, mint régen – de ez a napfogyatkozás most segíthet felismerni, hogy ez jó dolog. Ünnepeld a múltat, élvezd a nosztalgiát, de légy nyitott arra a gondolatra, hogy a jövő teljesen új, tartalmas élményeket tartogat számodra.

Mérleg (szeptember 23. - október 22.)

Ez a napfogyatkozás átalakítja azt, hogy hogyan jelensz meg a kapcsolataidban. Elengedheted önmagad korábbi verzióit, válj el azoktól a tulajdonságoktól, amelyek visszatartanak a valódi hitelességtől. Itt az idő, hogy megváltoztasd a gondolkodásmódodat, és elengedd az öntudatodat. A teljes újjászületés küszöbén állsz. Bár ez sok felszabadulást kíván a részedről. A nagy ismeretlenbe való belépés ijesztő lehet, de talán kezded látni, hogy az előrelépés a másik oldalon van.

(Bustle)

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek