Régi-új szerelem

4 csillagjegy, akik újra fellobbantanak egy régi szerelmet, ahogy az őszi levelek lehullanak

N.T.

Létrehozva: 2024.10.18. 10:30

Ez a négy csillagjegy igencsak izgalmas jövő elé néz.

Rák

Mindig is megvolt benned az a képesség, hogy ragaszkodj azokhoz az emberekhez, akiket szeretsz, még akkor is, ha már régen kiléptek az életedből. Idén nyáron valaki a múltadból visszatérhet, és ez nem lesz olyan meglepő, mint gondolnád. Mindig hittél a második esélyekben, abban az elképzelésben, hogy a szerelem nem tűnik el egyszerűen – csak várja a megfelelő pillanatot, hogy újra felszínre kerüljön.

szerelem, kapcsolat, párkapcsolat, horoszkóp, csillagjegy, Pixabay
Fotó: Pixabay

Az a személy, aki egyedülálló módon dobogtatta meg a szívedet, valószínűleg most is gondol rád. Talán rájött, hogy amit megosztottatok, különleges volt, és érdemes újra átélni. Ne félj ismét megnyitni a szívedet, Rák. Természetedből fakadóan gondoskodó vagy, és ez az újrakapcsolódás lehet az a második esély, amire vágytál. Bízz benne, hogy az a szerelem, amit egyszer éreztél, még mindig ott van, arra várva, hogy újra fellángoljon.

Szűz

Túl sok időt töltöttél azzal, hogy túlzottan elemezd, mi ment rosszul abban a bizonyos régi kapcsolatban, igaz, Szűz? Az igazság az, hogy néhány dolognak egyszerűen nincs egyértelmű magyarázata, és ez rendben van. Ami most igazán számít, az az, hogy hamarosan megkapod azt a lezárást, amire régóta vágytál. Legyen az egy végső beszélgetés, amely békét hoz, vagy maga a kapcsolat újraéledése: valami közeledik, ami segít végre továbblépni.

De van egy csavar a dologban: ez az újrakapcsolódás talán nem csupán a lezárásról szól. Megvan az esélye, hogy a múltat újra felidézve mindketten más szemmel látjátok a dolgokat. Korábban nem volt megfelelő az időzítés, de most? Most lehet az a pillanat, amire mindvégig szükségetek volt. Engedd meg magadnak, hogy nyitott legyél arra, ami érkezik, még akkor is, ha nem azt kapod, amire számítottál. Néha az univerzum olyan módon adja meg, amire szükségünk van, hogy magunk sem sejtjük.

Skorpió

Legyünk őszinték, Skorpió – te semmit sem csinálsz félgőzzel, különösen, ha szerelemről van szó. Amikor beleszeretsz valakibe, az nagyon mélyre megy, és amikor véget ér, hosszú időbe telhet, mire talpra állsz. De az a helyzet, hogy soha nem hagytad abba, hogy gondolj arra a személyre, igaz? Az a kapcsolat, amit megéltél, intenzív volt, és még mindig ott motoszkál a fejedben.

Idén nyáron nagy az esélye annak, hogy újra összefutsz vele, és olyan lesz, mintha egy perc sem telt volna el. A szenvedély, a kémia – mind ott van még, a felszín alatt várakozva. De most már bölcsebb vagy. Tudod, mit akarsz, és nem félsz utána menni. Ha ez a személy visszatér az életedbe, az azért van, mert így kell lennie. Ne fogd vissza magad, Skorpió. Merülj el mélyen, és nézd meg, hová vezet.

Halak

Álmodozó vagy, és ha szerelemről van szó, mindig is gyenge pontod volt a „mi lett volna, ha” gondolata. Mi lett volna, ha másképp alakulnak a dolgok? Mi lenne, ha kapnál még egy esélyt? A jó hír az, hogy ez az esély talán még a nyár vége előtt megérkezik. Az az elveszett szerelem, amelyet csendben kívánt vissza, és amely valójában soha nem hagyta el a szívedet, újra megjelenik.

De most más. Te is fejlődtél, ő is fejlődött, és az időzítés talán most a legmegfelelőbb. Bízz az intuíciódban, Halak – ritkán tévedsz!  Ez az újrakapcsolódás lehet, amiről mindig is álmodtál, vagy egyszerűen csak az a lezárás, amire szükséged van a továbblépéshez. Bármi is legyen, fontos, hogy nyitva tartsd a szíved, és őszinte legyél magaddal, hogy mit is akarsz abban valóban. Néha a múlt nem azért van, hogy ott is maradjon, és ez a nyár talán pont ezt bizonyítja majd számodra.

(via)

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek