Túlvilág

4 csillagjegy, amelyek hallják a halottak suttogását

N.T.

Létrehozva: 2024.10.12. 17:30

Bár kényelmetlen elgondolkodni rajta, a halál elkerülhetetlensége mindannyiunk fejében ott motoszkál. Sokakat kísért az a gondolat, hogy a fizikai halál a létezésük végét jelenti.

Mások, akik intuitívabbak a szkeptikusoknál, úgy érzik, hogy lehetséges átlépni az élet és a halál közötti határokat. Úgy érzik, hogy megérzik, mi van a „túloldalon”. Bár természetfeletti tapasztalatok bárkivel megtörténhetnek, függetlenül a csillagjegyétől, az alábbi négy csillagjegy nagyobb valószínűséggel érzékeli a szellemvilágot.

A szellem okkal ragaszkodik Katáékhoz.
Fotó: daniilphotos / Képünk illusztráció: Shutterstock 

1. Skorpió

Intenzív, titokzatos, és vonzza az ismeretlen, a Skorpió a halál, az újjászületés és az átalakulás lényegét testesíti meg. Természetes módon ráhangolódnak a túlvilág hatalmas kiterjedéseire.  Uralkodó bolygójuk, a Plútó, az alvilágot és a láthatatlan erőket képviseli. A Skorpiók vonzódnak az élet mélyebb rejtélyeinek felfedezéséhez, és szívesen merészkednek az ismeretlenbe. Intuitívak és éleslátók, akik magabiztosan navigálnak a misztikus áramlatokban, és nem félnek szembenézni a sötétségben bolyongó szellemekkel.

2. Vízöntő

A Vízöntőket látnokként ismerik, de van egy titkos "szemüvegük", amely lehetővé teszi azt, hogy túllássanak a pusztán látható dolgokon. Annak ellenére, hogy légjegy, a Vízöntő az uralkodó bolygójának, az Uránusznak köszönhetően a magasabb tudatosság és az innovatív gondolkodásnak a megtestesítője. A Vízöntők hajlamosak kapcsolódni magasabb szellemi lényekhez, vagy nyitottak különféle spirituális irányzatokra. A Vízöntő a jövőhöz és a magasabb tudatossághoz kapcsolódik, ami magában foglalja a spiritualitás és a túlvilági élet lehetőségének felfedezését. 

3. Halak

A Halakat tartják az állatöv leglélektanibb jegyének. A Neptunusz, az álmokkal és a tudatalattival kapcsolatos bolygó irányítja őket, és arról híresek, hogy intuitív módon képesek felfogni az anyagi világon kívüli dolgokat. Gyakran érzik a szellemek jelenlétét, vagy élénk álmaikban elhunyt szeretteikről álmodnak. Álmaikban együtt úsznak a szellemekkel, könnyen átsiklanak az éteri birodalomba. Szelíd szívük rezonál az eltávozott lelkek visszhangjaival, könnyeik visszatükrözik azok fájdalmát, akik az alvilág mélyén vesztek el.

4. Rák

A Holdanya által uralt Rák az az állatövi jegy, amely a legmélyebben kötődik a családi vonalhoz. Gondozó természetük nyitottá teszik őket az elhunytakkal való spirituális kapcsolatra. Érzik az ősök vagy a szellemek jelenlétét, különösen az otthoni vagy ismerős környezetben. Álmaikban találkozhatnak elhunyt családtagokkal, vagy életük fontos mérföldkövei során érzékelhetik elhunyt szeretteik jelenlétét.

(via

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek