Természetfeletti

Felfedte titkát a boszorkány: innen tudhatod, ha elátkoztak

H.N.ZS.

Létrehozva: 2024.10.08. 10:00

Ha úgy érzed, megátkoztak, nem kell csüggedned. Mutatunk egy trükköt, ami bizony boszorkányság, de ezzel percek alatt, akár otthon is kiderítheted, hogy tényleg átok ül-e rajtad.

Rengeteg ember hisz a boszorkányságban és gyakran az életében bekövetkező hullámvölgyeknek, vagy épp tragédiáknak is mágiát keres a gyökereiben. Ha valakivel huzamos ideig csak rossz történik, szinte akarva akaratlanul is azt mondja: meg vagyok átkozva. Gyakran az ember anélkül mondja ezt, hogy végiggondolná mit is jelent, de olyan is van, aki azonnal arra gondol, valaki boszorkánysággal valóban átkot szórt a fejére. Kata, aki maga is sokat foglalkozik a természetfelettivel, most egy igazi boszorkányságról rántotta le a titkot a TikTokon, így ha kíváncsi vagy, te is megtudhatod, megátkoztak-e vagy sem.

boszorkányság
Boszorkányság: Kata varázslatával megtudhatod, átok ül-e rajtad vagy sem Fotó: pexels.com

Ez bizony boszorkányság

Ahhoz, hogy megtudd, van-e rajtad átok, semmi másra nem lesz szükséged, csak egy lábasra és két szál gyufára.

Tölts meg egy lábast vízzel, majd dobj bele két gyufaszálat!

– kezdi Kata a TikTokon, aki ezután felsorolja, mit jelentenek a gyufaszálak különböző elhelyezkedései. Jó hír, hogy ha nem érintkezik egymással és a lábas falával a két gyufaszál, akkor minden rendben van. Azonban van mitől félned, ha a két szál gyufa a lábas széleivel érintkezik, ugyanis az azt jelenti, hogy van egy ellenséged, aki bizony megpróbált átkot szórni rád. Ha a két gyufaszál V vagy T betűt formál, az sem kecsegtet sok jóval, ugyanis ez azt jelenti, hogy negatív energia vesz körül. Ez valószínűleg nem jelenti azt, hogy egy boszorkány próbál átkot szórni rád, inkább azt, hogy az aurádat rossz energia veszi körül, ami betegségre, szerencsétlenségre utalhat. Ha a két gyufaszál X betűt formál, sajnos megalapozott volt a feltételezésed, ugyanis az egymást keresztező gyufaszálak azt jelentik, hogy valaki megátkozott téged

Ha nem hiszel a természetfelettiben, de mégis úgy érzed, mintha átkozott lenne az életed, a vonzás törvényével is magyarázhatod, így az életedet érő negatív történéseket egyszerű pozitív gondolatokkal meg tudod szüntetni, sőt a gondolat teremtő erejével a magad javára tudod fordítani az energiákat. Ha ragaszkodsz ahhoz, hogy rontás van rajtad, illetve szeretnél megszabadulni tőle, különböző szerencsehozó amulettekkel és talizmánokkal is próbálkozhatsz, de bekövetheted Katát, akinek a TikTok-videói között átok levételre is találsz praktikákat.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek