Kvíz

Ez a rémisztően pontos teszt feltárja mennyire túlgondolkozó típus - Videó

K. C.

Létrehozva: 2024.10.05. 18:30

A TikTok-on megosztott optikai illúzió őrületbe kergette az internetet.

Az optikai illúziók, kvízek és fejtörők megoldása számos előnnyel jár, mivel alaposan megdolgoztatják az agy különböző területeit. Ezek a tevékenységek kihívás elé állítják az agyat, elősegítve a szellemi frissesség megőrzését. A rendszeres gyakorlás fokozza az analitikus gondolkodást és a problémamegoldó képességet. Ezen típusú kihívások gyakran igénylik a memória használatát is.

Fotó: Pexels

Az optikai illúziók nem csak az elméd próbára tételének nagyszerű módja, de mélyebb szinten is megismerheted általuk önmagadat. A TikTok-on a több mint 440 000 követővel rendelkező tartalomkészítő, Mia Yilin egy olyan új tesztet osztott meg nemrég, amivel alaposan felkavarta a kedélyeket. Optikai illúzión alapuló feladványa megmutatja, hogy egy túlgondolkozó, nagyon okos ember vagy-e, vagy inkább egy szuper laza és szimpatikus.

A kép virágokat és egy női arcot ábrázol, Mia pedig elmagyarázta, hogy egy ember személyiségéről mit árul el az, amit elsőre belellát. 

„Ha először a virágokat láttad, akkor egy szuper laza és szimpatikus személyiség vagy. Mindig a legjobbat látod másokban, és nehezen mondasz nemet, mert nem akarsz csalódást okozni. Még akkor is, ha az emberek cserbenhagynak, úgy döntesz, hogy megbocsátasz nekik, és reménykedsz abban, hogy megjavulnak. Legjobb tulajdonságod a karizmád, és a beszéded, ami segít kihúzni téged néhány kényes helyzetből. Elég türelmetlen vagy, ezért zavar, ha a dolgok nem úgy alakulnak, ahogy szeretnéd.  Nagyon határozatlan is lehetsz, és stresszelhetsz amiatt, hogy nem tudod, mit tegyél. Hirtelen haragú vagy, és a feszült pillanatokban néha olyan dolgokat mondasz, amit később megbánsz” - árulta el Mia, aki ezután tovább folytatta, és arra is adott magyarázatot, mit jelent, ha először a nő arcát fedezted fel a képen: 

„Ha először a nő arcát láttad, akkor érzelmes és szenvedélyes ember vagy. A párkapcsolatod végével hónapokba telhet, mire tovább tudsz lépni. Nagyon sokat gondolkodsz és nagyon okos vagy. Amikor elkötelezed magad valami mellett, akkor azt meg is valósítod. Szereted szűken tartani a barátikörödet, és csak néhány közeli barátod van, mivel a legtöbb emberben nehezen bízol meg. Hogy megvédd magad, megtanultál távolságtartani. Az emberek gyakran vonnak le elhamarkodott következtetéseket rólad. Azt feltételezik, hogy barátságtalan vagy, holott valójában csak időbe telik, mire fel tudsz oldódni azok előtt, akikkel csak most találkoztál. De ha egyszer elfogadsz valakit barátként, bármit megteszel érte.”
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek