Ezo

Heti horoszkóp: ez a csillagjegy hétfőn nagyszerű híreket kap

Létrehozva: 2024.10.20.

Vajon kinek kedvez a jövő hét, és ki elé gördít akadályokat? Kiderül a heti horoszkópból!

Az október 21-27 közé eső időszak bizony igencsak változatos dolgokat ígér a csillagjegyeknek. Lesz, aki lehetőségekhez jut, akit csodás fényszögek és bolygóegyüttállások támogatnak majd, de sajnos olyan is akad, akinek nem különösebben kedvez majd az univerzum. Heti horoszkópunkból – melyet az Astronet segítségével állítottunk össze – kiderül, kik örülhetnek a nemzeti ünnepnek hála plusz szabadnappal, valamint hétvégi óraátállítással "felturbózott" hétnek.

A hosszú hétvégén új korszak kezdődhet a horoszkóp szülötteinek.
Kinek mit ígér a heti horoszkóp az október 21-27 közötti időszakra? Most kiderül! Fotó: Thanumporn Thongkongkaew /  Shutterstock 

Heti horoszkóp október 21-től

Kos

Igencsak mozgalmas hétnek nézel elébe, még akkor is, ha a szerdai ünnepnap félbevágja a hetet. Kedd és csütörtök között egy vizes bolygóháromszög teszi érzelmessé e jegy napjait, ezt követően pedig a tüzes jegyekben járó bolygók pörgetnek majd fel. Ráadásul az óraátállítás is pont jókor jön, ugyanis tele vagy ötletekkel – így legalább egy picit több időd lesz megvalósítani őket.

Bika

Az Uránusz a Bikában jár, ráadásul pénteken támogató fényszögbe kerül a Marssal. Ennek a hatását már a hét legelején is érezni fogod, mint ahogy azt is, mennyi olyan ember vesz körül, aki jót akar neked, aki támogat, segít. Ez végre visszaadja az emberekbe vetett hitedet, ami nem csak a magánéletedre, de a munkádra is jó hatással lesz.

Ikrek

Az esetek többségében gyűlölöd a hétfőt, most azonban nem így lesz: olyan híreket kapsz ugyanis, melynek köszönhetően átértékelheted a helyzetedet, és még magasabbra teheted a lécet önmagad számára – ez pedig jó. Szerdán szentimentális hangulat kerít hatalmába, csütörtöktől pedig anyagi ambíciók foglalkoztatnak – a hétvégén azonban gondolataid többsége a családod körül fog járni. Ráadásul a kedvező fényszögeknek hála mindez egy cseppet sem lesz majd terhedre.

Rák  

Nagyszerű hét várhat rád, de ehhez azt kell tenned, hogy ne folyj bele olyan vitákba, amik nem érintenek közvetlenül! Keddtől csütörtökig pedig a Rák Hold és Mars – Skorpió Merkúr – Halak Szaturnusz és Neptunusz bolygóháromszög segít, aminek köszönhetően úgy érezheted: az univerzum is neked kedvez.

Oroszlán

Közeleg a hűvösebb idő, és ezt a te szervezeted is érzi: lassan átáll az őszi/téli "üzemmódra". Ezt az átállást azonban nem árt támogatni az egészséged érdekében! Elő a teákkal, a melegítő hatású élelmiszerekkel és az immunnövelő fűszerekkel! Egyes fényszögek azt üzenik: vigyázz magadra! Ne kockáztass hát!

Szűz

Kedd és csütörtök között uralkodó bolygód, a Merkúr királyi bolygóháromszögben szerepel, ami nagyszerű lehetőségek érkezését jelenti. Ahelyett, hogy azon rágódnál, hogy megérdemled-e ezeket a lehetőségeket, inkább dönts, és élj az univerzum nyújtotta segítséggel! Szerencsére mind a szerdai munkaszüneti nap, mind az óraátállítással járó plusz egy óra segít eldönteni, mit is lépj, és mit is kezdj pontosan az öledbe hulló lehetőségekkel.

Mérleg

Egyszerre leszel ingerlékeny és uralkodik el rajtad az önsajnálat. Jobb, ha tudod, hogy erről egy kellemetlen fényszög és a szerdán Mérlegből kilépő Nap tehet. Az más kérdés, hogy mindez a tudás mennyiben segít át majd téged ezen a nem épp nagyszerű héten! Ahelyett, hogy még jobban elmerülnél a negatív energiákban, inkább pihenj és kényeztesd magad! Egy kis énidő garantáltan helyretesz majd!

Skorpió

Nagyszerű bolygóháromszög támogat kedd és csütörtök között, emellett csütörtökön a Nap is belép a Skorpióba. Remek passzba kerülsz, minden okod meglesz az ünneplésre. Sajnos ilyenkor az irigyek száma is megnő, azonban ne foglalkozz velük! Csak elrontanák azt a nagyszerű helyzetet, amit az univerzum felépített számodra.

Nyilas

Folyamatosan a pihenést várod: a hét elején a szerdát, utána meg a hétvégét. A baj csak az: ezzel elfelejtesz a jelenre fókuszálni. Pedig az itt és a most is kínál számodra egy csomó nagyszerű lehetőséget, csak nyitott szemmel kell járnod a világban! Kiváltképp úgy, hogy a bolygók szerint csütörtöktől egészen szombatig elemedben leszel!

Bak

Jobb, ha a munkahelyeden kialakult véleményedet most megtartod magadnak! A keddi Nap-Plútó fényszög miatt ugyanis kellemetlen helyzetet szülhet, ha most kritizálod a főnöködet. Itt az ideje, hogy inkább hallgass és csak sodródj az árral! Bízz az univerzumban: pont oda fog sodorni, ahol lenned kell!

Vízöntő

Mindkét uralkodó bolygód (Szaturnusz és Uránusz is) előnyös fényszögeket kap a héten: ez kedvező hatással lesz mind a bevételeidre, mind a munkádra, karrieredre. Végre megkapod azt az elismerést, amiért oly régóta dolgozol. Itt az ideje, hogy megjutalmazd magad és megvedd azt, amire oly régóta vágysz, de eddig nem akartál vagy nem mertél rá pénzt kiadni!

Halak

Egész héten igazán szerencsésnek érezheted magad! Keddtől csütörtökig egy nagyszerű bolygóháromszög támogat a Rák Hold és Mars – Skorpió Merkúr – Halak Szaturnusz és Neptunusz trió képében, ráadásul a Skorpióba csütörtökön belépő Nap is olyan lehetőségekkel kecsegtet, ami miatt tényleg az univerzum kegyeltjének érezheted magad. A kérdés csupán az, miként hálálod meg az égiek jóságát!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek