Horoszkóp

Négy csillagjegy, akiknek most különösen oda kell figyelni a pénzügyekre

K.B.

Létrehozva: 2024.10.03. 14:00

Októberben komoly változásokra számíthat mindegyikőjük.

Az októberi horoszkóp szerint komoly változásokra számíthatunk ebben a hónapban. A Jupiter, a nagy szerencse bolygója hátrálni kezd, de bőven lesznek segítő fényszögek, amik ellensúlyozzák a kihívásokat. Az alábbi négy csillagjegy szülöttének pozitív változás állhat be a pénzügyi stabilitásában az Astronet beszámolója szerint.

halogatás, halogat, csillagjegy, horoszkóp, ezotéria, ezo, Shutterstock illusztráció
Négy horoszkóp képviselője figyeljen oda a pénzügyeire októberben /Fotó: Branislav Nenin / Shutterstock

Kos októberi horoszkóp

Az októberi horoszkóp szerint a következő időszak elsősorban a családodról, másodsorban az otthonodról, harmadsorban ezek finanszírozásáról fog szólni. Végre mindez nem bosszant. Egy csodálatos bolygóháromszög rajzolódik ki, melynek egyik csúcsán bolygód, a Mars áll. Meglepő módon sokkal türelmesebb és elnézőbb leszel. Viszont ha valaki ezzel vissza akar élni, ugrasz. A telihold a legkritikusabb ebből a szempontból. Szóval 17-én térj ki minden vita elől, nehogy szakítás legyen a vége!

Ikrek októberi horoszkóp

Október 9-én az Ikrekben járó Jupiter hátrálni kezd. Ez arra jó, hogy rendezz múltbeli ügyeket, illetve emlékezz az eredeti terveidre! A Nap október 23-ig a Mérlegben jár, és remek formába hoz téged. Semmit se halogass! Menj a dolgok elébe! Kérdezz, beszélj, egyeztess! Októberi nagy kihívás számodra az anyagi helyzeted stabilizálása. Úgy tűnik, hogy nő a bevételed, de ez nem arról szól, hogy költekezni kezdj! Itt az ideje, hogy tartalékot képezz.

Rák októberi horoszkóp

A Rákban járó Mars október 8-án a Vénusszal, 28-án a Neptunusszal alkot szuper fényszöget. Ez garantálja, hogy megtalálod a kiutat. Lelkiismeret furdalásod támad, mert úgy érzed, hogy se a karrieredre, se a családodra nem jut elég időd. A Mérlegben járó bolygók (Merkúr október 12-ig, Nap október 22-ig) pont ebben segít neked. Sőt ingatlan ügyekben is kedvez neked. Nem csak vásárlásban, költözésben, hanem felújításban, átrendezésben is…

Szűz októberi horoszkóp

Anyagi helyzeted javulhat októberben: 2-án az újhold új pénzforrást nyithat neked. Kérdés, hogy van-e szabad kapacitásod. Nem kellene túlterhelned magadat. Inkább utazz! Egész hónapban kedvező fényszögek kedvező alkalmakat szimbolizál. Tőled függ, hogy melyikre vállalkozol. Persze nem kell kiköltekezned. Bolygód, a Merkúr a Mérlegben járva segít, hogy megtaláld, és megtartsd a kellő egyensúlyt, és mértékletességet gyakorolhass.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek