Aktuális

Beperelte a benzinkutast a rendőr, mert elesett a járdaszegélyben

Bors

Létrehozva: 2013.04.01.

Egy brit járőr bíróság elé akarja citálni azt a férfit, aki riasztotta a rendőrséget, mert úgy tűnt, betörtek a benzinkútjára. A helyszínre érve elesett a nő, és ezért fél évvel később 1000 fontot akar kérni kárpótlásul.

Tavaly augusztusban Steve Jones benzinkútján megszólalt a riasztó, így a tulajdonos értesítette a rendőröket – írja a Sky News. A kiérkező járőrök a tulajdonossal együtt körbejárták a kutat, hogy valóban történt-e betörés, de szerencsére nem voltak idegenkezűségre utaló nyomok, minden a helyén volt. Miközben bejárták a helyszínt, a rendőrnő elesett a járdaszegélyben, majd felállt és folytatta a munkáját, mintha mi sem történt volna.

Jones nem gondolta, hogy következménye lesz ennek az esésnek, de hónapokkal később levelet kapott a bíróságtól, melyből kiderült számára, beperelte a helyszínelő rendőr, mert nem volt megfelelő módon kivilágítva a terület, és esés miatt megsérült a csuklója és a lába megdagadt. A nő a kellemetlenségek miatt 1000 font – 370 ezer forint – kártérítést akar kapni a kutastól.

Mint kiderült, a rendőr akciójáról nem volt tudomás a csapatának, polgári perre kell készülnie a kutasnak.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek