Aktuális

900 ezer forint értékben lopott az öltözőszekrényekből

Bors

Létrehozva: 2013.11.13.

A 21 éves férfi hónapokon át fosztogatta a sikondai fürdő öltözőszekrényeit. Végül őt és a lopott holmik átvevőjét is elfogták.

Elfogták a sikondai fürdő szekrényeinek fosztogatóját - írja a Bama.hu. Nyáron mind a wellness üzemeltetőinek, mind a vendégeknek nagy bosszúságot és károkat okozott egy tolvaj, aki a nagy forgalmat kihasználva bejutott a fürdő területére - valószínűleg a kerítésen mászott be -, és felfeszítve az öltözőszekrényeket vitt minden értéket, amit ott talált.

Legnagyobb fogása egy 300 ezer forintos karóra volt, de a pénzt, a napszemüvegeket, ruhákat, táskákat, sapkákat, sőt még a napvédő krémeket sem hagyta ott.
A fosztogatás hónapokig tartott, de végül a rendőrség a Sikonda Wellness Hotel és Fürdő tulajdonosaival, dolgozóival együttműködve elfogta a tettest.

A 21 éves férfi nagyjából 900 ezer forint értékben okozott kárt, legalább 11 sértettel szemben. Ezzel párhuzamosan lebukott az a 22 éves férfi is, aki a tolvajtól átvette a holmikat, és azokért hol pénzzel, hol kábítószerrel fizetett. Az ügy kapcsán több embert kihallgattak, végül a 22 éves férfi ellen kábítószer-terjesztés megalapozott gyanúja miatt indult eljárás – ő jelenleg előzetes letartóztatásban van. A Komlói Rendőrkapitányság emiatt több szálon folytatja a nyomozást.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek