Aktuális

Megvettek egy kamaszlányt és prostinak használták

Bors

Létrehozva: 2014.05.10.

200 ezer forintot fizetett egy ácsi banda egy tinilányért, akiből aztán prostit csináltak. A kiskorú lány a testét árulta, a pénzből pedig vígan megéltek.

A négyfős ácsi banda tavaly márciusban 200 ezer forintért vett meg egy fiatalkorú tinilányt egy pápai férfitól. A szerencsétlen lány ezek után az 1. számú főút mellett árulta a testét - az ezzel megkeresett pénzből pedig vígan éltek a gyanúsítottak.

A 21 éves R. Kálmánt, a 41 éves K. Rozáliát, a 22 éves L. Vincét és az 53 éves L. Kálmánt tavaly októberben egy másik ügy miatt tartóztatta le a rendőrség. Akkor egy ácsi család házába rontottak be: gyerekeik szeme láttára verték össze a szülőket, majd otthonuk felgyújtásával fenyegették meg őket.

Emiatt eddig súlyos testi sértéssel, csoportosan elkövetett magánlaksértéssel, valamint zsarolással gyanúsították őket, ami most gyermekprostitúció kihasználásával egészült ki.

A rendőrség a büntetőeljárást május 6-án befejezte, és vádemelési javaslattal küldte meg a Komárom-Esztergom Megyei Főügyészségnek - írja a kemma.hu.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek