Aktuális

Bizarr: túl erőszakos pornó ölte meg a 17 éves lányt

Bors

Létrehozva: 2014.07.07.

Teljesen összeomlottak annak a brit lánynak a szülei, aki azért hunyt el hosszú szenvedést követően, mert pornóképeket készített egy barátjával. A szülők most követelik az internetes, erőszakos szextartalom betiltását.

Idegösszeomlást kapott Lynett és Stephen Williams, azt követően, hogy 17 éves lányuk tragikus hirtelenséggel, szörnyű halálát halt – írja a Daily Mail. A szülők szerint gyerekük halálát az agresszív, netes pornó okozta.

Georgia Williams ugyanis beleegyezett, hogy modellt áll egyik ismerősének, Jemie Reynoldsnak, hogy pornográf képeket készítsenek, ám a fotózás a lány halálával végződött. A képeket készítő srác arra kérte Williamst, hogy egy hurokkal a nyaka körül pózoljon.

Az egyelőre nem világos, hogy végül a lány véletlenül akasztotta-e fel magát, vagy Reynolds rúgta ki alóla a széket, egy biztos a férfi ahelyett, hogy segített volna modelljének, végig nézte a lány haláltusáját és képeket készített róla.

A rendőrség hamar letartóztatta, a bíróság pedig életfogytiglani börtönbüntetésre ítélte. Williams szüleinek azonban nem elég ez a bírói döntés. A házaspár azt szeretné, hogy szüntessék be a neten megtalálható, erőszakos felnőttfilmeket és fotókat, mert meggyőződésük, hogy valójában ezek okozták lányuk halálát.

– Bár úgy véljük, Reynolds maga a megtestesült gonosz, nem szabad azt se elfelejteni, hogy milyen brutális tartalmakhoz jutott hozzá a neten, ami ötleteket adhatott neki ahhoz, hogy ezeket rekonstruálja a nőkkel, köztük a kislányunkkal is – nyilatkozták a tinédzser szülei a riportereknek.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek