Aktuális

Óriási szerencsének köszönheti az életét a fejbe szúrt kislány

Bors

Létrehozva: 2016.05.22.

Szerencsétlenségében mégis óriási mázlija volt annak a 12 éves lánynak, akinek egy másik gyerek majdnem halálát okozta véletlenül. A kínai Dongguan városában lévő parkban játszottak, amikor a lány egy barátja és egy másik fiú összekaptak valamin.

A verekedés kitörte után a lány és társa elindultak haza, de a fiú utánuk dobott egy kést, ami egyenesen a kislány tarkójába fúródott. Miután egy 15 centi pengéjű kés állt ki a gyerek fejéből, mindenki rettenetesen megijedt, számolt be a Shanghaiist.

Azonnal kórházba szállították a szerencsétlenül járt lányt, ahol az orvosok végül komplikációk nélkül el tudták távolítani a koponyájába dobott kést, ami 3 centiméter mélyen fúrodott a fejébe. A szakértők szerint egy hajszálon múlt a lány élete, ha a penge kicsit is beljebb fúrodik, a gyerek már nem él.

Szerencsére az állapota gyorsan javul, hamarosan felépül. 13 éves iskolatársát, aki megtámadta, fiatal kora miatt nem lehetett megbüntetni, sovány vigasz, de az áldozat kórházi számláit az elkövető apja fizette, akinek további anyagi kompenzációt kell majd biztosítani a lány számára.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek