Aktuális

Átrohant Daniék kocsiján a kisbusz

B. B.

Létrehozva: 2018.03.31.

Forrás: MTI

Borzalmas balesetben vesztette életét két ember a Budaörsi úton. Egy gyerekeket szállító kisbusz és egy kocsi ütközött össze késő éjjel, a személyautó a felismerhetetlenségig összeroncsolódott.

– A közepe szinte eltűnt az autónak, mintha valami átment volna rajta. Az biztos, hogy a benne ülőknek esélyük sem volt – mondta a Borsnak egy arra járó, aki látta a roncsot. A buszban öt gyerek és két felnőtt utazott, mindannyian megsérültek, kórházba kellett vinni őket. Az autóban ketten utaz­tak, egy fiatalember, S. Dániel hunyt el, rengetegen gyászolják.

– Olyan fiatal volt, nem tértünk még magunkhoz a sokktól. Kiskora óta ismertük, nagyon jó ember volt – nyilatkozott szomorúan egyik ismerőse.

Információink szerint Dani a vezető melletti ülésen ült, a kisbusz pedig pont középen találta el a kocsit, azaz a két bent ülőn szinte átrohant. A rendőrök a helyszínelés idejé­re lezárták az utat. Egyelőre nem tudni, mi okozta a balesetet. Nem kizárt, hogy az egyik jármű megcsúszhatott a síkos úton. A rendőrök szakértők bevonásával vizsgálják az esetet.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek