Aktuális

Horror! Igen kellemetlen meglepetésben volt része a férfinak, aki átment egy barátjához – videó

Bors

Létrehozva: 2019.05.08.

Amikor Jerel Heywood szokásához híven úgy döntött, meglátogatja gyerekkori barátját, Rodney Copelandet az oklahomai Lawtonban, nem is sejtette, hogy az örömteli találkozást egy borzasztó esemény előzi majd meg.

A felvételt a Copeland bejárati ajtaja előtti biztonsági kamera rögzítette. Jól látható, ahogyan Heywood kiszáll a kocsijából, majd a bejárat felé veszi az irányt. Kinyitja a külső ajtót, hogy bekopogjon, ám ekkor váratlanul egy kígyó robban elő a semmiből, és homlokon harapja a férfit.

Az 51 éves férfinak többszörös szerencséje volt, ugyanis a kígyó foga csak a bal szeme feletti részt szúrta meg, szemgolyójának nem esett baja, illetve a sürgősségi ellátás során kiderült, hogy a hüllő nem volt mérgező.

– Biztosra mentünk, ezért elvittük Jerelt a sürgősségire. Szerencsére nem volt mérgező a harapás. A kígyó a verandánk lámpájára volt tekeredve, így könnyen beleolvadt a környezetébe. Apám és Jerel legjobb barátok, és napi szinten együtt lógnak, de még sosem történt ilyesmi – nyilatkozta Copeland fia.

(via)

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek