Aktuális

Bors-játék: Egy mozdulattal milliomos lehet

Címkék
Bors-játék

Bors

Létrehozva: 2019.06.30.

Hétmillió forintnyi nyeremény keresi a gazdáját a következő öt hétben.

Forrás: Knap Zoltán

Nemcsak a hőhullámoktól lesz izgalmas a július, hanem Bors Kapitány nyereményhullámától is. A gyakori rekkenő hőségben sok olvasónk számára lapunk legújabb hírei hozzák az igazi felfrissülést, hiszen tudjuk: Bors Kapitány lecsap és leleplez, nyomában a legfrissebb aktuális hírekkel, legpikánsabb sztártitkokkal és legizgalmasabb sporthírekkel. A vagány pénzosztó a legforróbb hónapban nem kevesebb, mint 7 millió forintnyi nyereményt készül szétosztani játékos kedvű olvasóinknak.

– Augusztus 3-ig tartó nyereményjátékomban összesen három Bors-milliomost fogunk avatni, továbbá 25x50 000 forintot, valamint számtalan exkluzív wellnesshétvége és praktikus utalvány is gazdára talál. Szerencsére nem kell mást tennie, mint amit minden reggel szokott: megvenni a Borsot és a szerencsére bízni magát, illetve a „dupla szerencsére„ – mesélte Bors Kapitány.

A dupla szerencse nem elírás, ugyanis most minden újság címoldalának felső sarkában egy dupla matricát helyeztünk el, így minden Bors megvásárlásával kétszeres esélye van a nyerésre. Csupán annyi a dolga, mint eddig: vagyis tépjen és nyerjen! Tudja, ha bármelyik matrica alatt három egyforma szimbólumot talál, ön nyert! Látja milyen egyszerű? Egy kétszáz forintos újság megvásárlásával egy vagy két mozdulattal milliomossá válhat, úgyhogy adja meg magának az esélyt az élete megváltoztatására, és játsszon velünk!   

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek