Aktuális

Nézők közé hajtott az egyik versenyző a Tótkomlós Rallyn - sok sérült - megrázó videó

Délmagyar

Létrehozva: 2019.06.10.

<p>Súlyos baleset történt vasárnap a Tótkomló Rallyn. Helyszíni beszámolók szerint több mentőhelikopter is érkezett a helyszínre.</p>

Nézők közé hajtott egy versenyző vasárnap a Tótkomlós Rallyn. Helyszíni, meg nem erősített információk szerint 8 sérült lehet, köztük gyerekek is.

A beol.hu érdeklődésére Tűri Zsanett, a Békés Megyei Rendőr-főkapitányság sajtóügyeletes munkatársa az értesülést megerősítette. Hozzátette, az eset körülményeit a rendőrség vizsgálja. Hangai József, az Országos Mentőszolgálat regionális kommunikációs munkatársa megerősítette a portálnak, hogy többen is megsérültek, azonban pontosabb információkkal csak a későbbiekben tud szolgálni.

A Beol úgy tudja, 3 mentőhelikopter érkezett a sérültekért.

Helyszínen tartózkodó tótkomlósi olvasónktól megrázó videót kaptunk. Úgy tudjuk a baleset már a verseny után, bemutatózás közben történt:

|MEGRÁZÓ VIDEÓ| Nézők közé hajtott az egyik versenyző a Tótkomlós Rallyn

|MEGRÁZÓ VIDEÓ| Súlyos baleset történt vasárnap a Tótkomló Rallyn. Helyszíni beszámolók szerint több mentőhelikopter is érkezett a helyszínre. A videót helyszínen tartózkodó olvasónk készítette. Részletek: https://bit.ly/2MyojXf

Posted by Delmagyar.hu on Sunday, June 9, 2019
Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek