Aktuális

Rejtélyes baleset a pihenőben: Sosem derül ki, miért haltak meg Milánka szülei

Bors

Létrehozva: 2020.03.18.

A rendőrség le­zárta a nyomozást, s mivel mindkét felnőtt szörnyethalt a balesetben, értesüléseink szerint nem lehetett megállapítani, hogy pontosan mi okozhatta az M3-as autópálya Kisasszonytér pihenőjében történt szörnyű tragédiát.

Mint arról korábban többször is beszámoltunk, tavaly április 26-án egy nyírcsászári pár esküvőre utazott, amikor a családfő nagy sebességgel, fékezés nélkül váratlanul belehajtott a sztráda pihenőjében parkoló buszba. A gyerekülésben hátul ülő gyermekük, Milán is megsérült, de csodával határos módon túlélte a becsapódást. Az ötéves kisfiú azóta a nővéreivel és az egyikük párjával él a felújított szülői házban.

A vállában lévő izmok már elhaltak, egy másik izomcsoport fogja átvenni a szerepét. A könyöke és a csuklója viszont már nagyon jól működik. Lelkileg szerencsére a körülményekhez képest jól van, egy pszichológus segít neki feldolgozni a történteket – mesélte a Borsnak kedden Ascsillán Anett, a kisfiú idősebb testvére.

A gyermekek tragikus sorsú édesanyja dajka volt a helyi óvodában, a húszas évei elején járó Anett pedig jelenleg az általános iskolában dolgozik.

A vírushelyzet miatt most ter­mészetesen mindnyájan otthon vagyunk, aminek az öcsém na­gyon örül. Igyekszem a digitális tanrendet megszokni, és valahogy megtartani a testnevelésórát a diákoknak. Kicsit aggódom, mert az egyetemen az idén végeznék, de az áprilisi zárótanítások és vizsgák nem tudom, hogy mennek majd le – tette hozzá Anett.

A nyomozás eredményeivel kapcsolatban megkerestük a Heves Megyei Rendőr-főkapitányság szóvivőjét, de kedd estig nem kaptunk választ. A család környezetében élő személyektől úgy tudjuk, nem bánják, hogy sosem derül ki, szándékosan történt-e a baleset vagy sem. Így mindenki arra gondol, amire szeretne, s magában fel tudja dolgozni a tragédiát. Információnk szerint a két család, az apa és az anya családja is jóban vannak egymással.

A Heves Megyei Rendőr-főkapitányság Borsnak küldött válaszából kiderült, az eset kapcsán indult büntetőeljárást a Füzesabonyi Rendőrkapitányság 2019. október 8-án kelt határozatában szüntette meg.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek