Aktuális

Mellbevágó: az apának kellett dönteni, hogy a felesége vagy újszülött gyermeke maradjon életben

Bors

Létrehozva: 2021.05.03.

Az édesanya kómába került a koronavírus miatt, ezért az apának élete legnehezebb döntését kellett meghozni.

Egy férjnek meg kellett hoznia a világ legfájdalmasabb döntését: arról kellett döntenie, hogy a felesége vagy születendő gyermeke maradjon-e életben. Az édesanya ugyanis kómába esett a koronavírus miatt.

A 39 éves Christina Jonesnál 30 hetes terhesen diagnosztizálták a koronavírust. Miután kórházba került, állapota rohamosan romlott, majd lélegeztetőgépre került. Az orvosok másnap közölték a férjjel, hogy a gyermeket sürgősen világra kell segíteni császármetszéssel, különben valószínűleg nem fogja túlélni egyikük sem.

Mielőtt betolták volna a műtőbe az asszonyt, feltették a férjnek, Nicknek a kérdést: ha rosszul alakulnak a dolgok, a feleségét vagy a gyermekét mentsék meg? Nick erre végül azt válaszolta, hogy a feleségét választja.

Mikor az asszony felébredt, arra sem emlékezett, hogy terhes volt, így azt sem tudta, hogy a kislány az övé. Később előjöttek az emlékek és ma már csodával határos módon mindketten egészségesek – írta a Daily Star.

Miközben az anyát műtötték, a 10 éves kislánya küldött neki egy SMS-t, amelyben azt írta, a kistestvére neve Angel, de persze az anyja ezt megváltoztathatja, ha nem tetszik neki. A szülőknek azonban annyira megtetszett a név, hogy végül ez maradt.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek