Megdöbbentő

Sokkoló dolgot közöltek a kilenc hetes kismamával: „Forgott velem a szoba”

Létrehozva: 2022.07.10.

Amikor Madison Collier megtudta, hogy babát vár, nagyon izgatott volt, hogy bővül a család, hiszen férjével mindig is szerettek volna egy kis testvért a lányuknak, Islának.

Forrás: Pexels

Amikor Madison Collier megtudta, hogy babát vár, nagyon izgatott volt, hogy bővül a család, hiszen férjével mindig is szerettek volna egy kis testvért a lányuknak, Islának. Azonban a kilenchetes ultrahang vizsgálaton az anyuka sokkot kapott, amikor az orvosok felfedezték, hogy valójában nem egy, hanem négy babát rejt a pocakja.

Egyedül mentem el a vizsgálatra, így Justin még csak nem is volt velem. Azt mondták, nem egy, hanem négy babával vagyok terhes, és annyira megdöbbentem, hogy azt hittem, el fogok ájulni. A nővér folyamatosan szellőztetett hideg levegővel, de forgott velem a szoba, nem tudtam elhinni amit hallok. - meséli az anyuka a The Sun magazinnak.

Az orvosok elmondták, hogy a babáikat is külön petékből termékenyítették meg, így hihetetlenül ritkák. Az elején még a család többi tagja sem hitt a fülüknek, azt hitték a pár csak meg akarja őket viccelni.

Mindegyik vizsgálat azt mutatta, hogy a csecsemők szépen növekednek, de három hónappal szülés előtt terhességi epepangásnak nevezett májbetegséget diagnosztizáltak nála, ezért gyorsan ki kellett menteniük a csecsemőket. Szerencsére mindnyájan egészségesen megúszták.

Láttuk őket az inkubátoraikban, olyan picinek látszottak, és hihetetlennek tűnt, hogy valóban biztonságban vannak és semmi bajuk. Csodálatos érzés volt, amikor végre hazahozhattuk őket. -meséli a pár.

Isla is nagyon izgatott volt, hogy végre találkozhat testvéreivel. Ahelyett, hogy csak egy testvért kapott volna, két nővére és két fivére született. Viszont bármennyire boldog volt a család, hogy végre hazavihetik gyermekeiket, négy újszülött egyidejű nevelésének minden bizonnyal voltak kihívásai. Nagyon fárasztó 5 gyerekre vigyázni, viszont a világért sem cserélnének senkivel, nagyon boldog a család a 4 kis csoda babával.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek