Baleset

Két órán át küzdött az életéért a12 éves fiú, akire ráomlott egy fal

Bors

Létrehozva: 2022.10.24.

A szülei szíve megszakadt, amikor megtudták, fiuk már nem él a romok alatt. Az apa egy karsérüléssel megúszta, de fia elvesztése mindennél jobban fáj neki.

Mint arról korábban a Bors beszámolt, halálra zúzta a leomló garázs fala a 12 éves iskolást az essexi otthonában. A fiú életét még a kiérkező mentők sem tudták megmenteni.

Két nappal a szörnyű baleset után, újabb drámai részletek derültek ki. A 12 éves Scott-Swaley Daniel Stevens az apukájának segített a kertben, amikor a téglából épült fal rájuk omlott. Két órán keresztül voltak a törmelékek alatt, ez idő alatt pedig Scott az életéért küzdött.

Az édesanya épp vacsorára akarta behívni őket, amikor észrevette, mi történt. Az apukát a mentősök nem sokkal este 7 óra előtt húzták ki a romok alól. A férfinak csupán a karja sérült meg. Szeretett fiuk elvesztése azonban százszor borzasztóbb fájdalomként érte a szülőket.

- Egy tragikus baleset során Scott-Swaley fiunk sajnálatos módon elhunyt. Családként nem tudjuk megmagyarázni a fájdalmat, amit érzünk. Összetörtünk. Szeretni való fiú volt a mi Scottink, akinek a környező városokban is akadtak barátai. Mindenkit szeretnénk megkérni, hogy ezekben a nehéz időkben, amíg feldolgozzuk a veszteségünket, hagyjanak magunkra minket. Nagyra értékeljük és szeretnénk köszönetet mondni a fiunknak szóló kedves méltatásokért - nyilatkozta a család.

A fiú családjának a házát, amihez a garázs is tartozik, biztonságosnak nyilvánították – tudta meg a The Sun.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek