Aktuális

A HVG szerint a nyugdíjasok öreg, félrevezetett, buta emberek

Címkék
botrány

Létrehozva: 2023.04.26.

A dollármédia egyik legfőbb propagandistája, Tóta W. Árpád legújabb írásában úgy vélekedik, hogy a nyugdíjasok öreg, félrevezetett, buta emberek. A baloldal és propagandistáik évek óta folyamatosan gyalázzák az idős embereket.

Feltétlen híveid öreg, félrevezetett, buta emberek - így vélekedik legújabb "írásában" a HVG nevezetű dollármédia egyik vezető propagandistája Tóta W. Árpád a Fidesz szavazóinak egy részéről. A gyűlölködésről ismert propagandista szerint tehát a nyugdíjasok öreg, félrevezetett buta emberek - szúrta ki az Origo.

A baloldalon látható idősgyűlölet nem újdonság, mivel korábban az Amerikából finanszírozott Márki-Zay Péter vélekedett úgy az idősekről, hogy nem érti, hogy mitől lett volna több szavazója a Fidesznek most, mint volt 2018-ban.

A Covid miatt is megtizedelt időskorú magyar lakosság nagyobb része szavazott a Fideszre, de a fiatalok, akik most csatlakoztak az ellenzékhez, ők kormánykritikusok.

Ez az idősekkel szembeni erős ellenszenv már egy ideje elfogadott gyakorlattá vált a baloldali pártoknál is, gondoljunk csak itt például a jobbikos kirohanásokra a „szájukon szennyvíz folyik...", illetve „csirkefarhát-kommandó"

 

A magyarságot is gyalázta a baloldali propagandista

Tóta W.-t még 2021-ben elmarasztalta a Kúria, amiért gyalázkodó stílusban írt a magyarokról. Tóta W. négyszázezer forintos sérelemdíjjal és bocsánatkéréssel tartozik, ráadásul el kell távolítania a Hvg.hu-n megjelent fröcsögéséből a magyarságot becsmérlő kifejezéseket.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek