Sztrók

Salgótarjáni baleset: kiderült, miért hajtott bele a sofőr a parkoló autóba

M.N.

Létrehozva: 2023.06.22.

A férfi Salgótarjánban nekihajtott az egyik parkoló autónak, majd felborult a kocsival. A helyiek úgy gondolják, egy váratlan történés okozta a balesetet.

Baleset történt szerda délelőtt Salgótarjánban, a Füleki úton. Információink szerint az autót egy 50 év körüli férfi vezette. A helyiek szerint a férfinak sztrókja volt, emiatt nem tudta megállítani az autót, és ezért ütközött neki egy parkoló autónak, majd felborult.

A helyiek szerint rosszul lett a sofőr. / Fotó: Vendel Lajos

Az itt lakók közül szinte mindenki értesült a balesetről

 – mondta el lapunknak egy helybéli férfi.

 

Elég „látványos” volt, hiszen az ezüst színű a autó felborult és fejjel lefelé állt meg. Úgy tudom, hogy szegény sofőr rosszul lett, nekiment egy parkoló autónak, majd a padka megdobta az ő járművét és felborult.

 

A helyiek szerint a férfinak vasárnap sztrókja volt, de akkor nem ment orvoshoz vele.

Fejjel lefelé állt meg az autó. Fotó: Vendel Lajos

 Hát én azt tudom, hogy pár napja sztrókot kapott 

– meséli egy másik helyi férfi. - Úgy tudom, hogy vasárnap is rosszul lett, nem volt jól, de akkor nem vizsgáltatta ki magát. Most szerdán pedig már az autójában lett rosszul, ezért történhetett a baleset. Úgy tudjuk, hogy senki sem sérült meg és reméljük, hogy hamarosan rendbe jön a férfi, de ha őszinték akarunk lenni, emiatt , hogy nem vette elég komolyan a rosszulléteket, akár meg is halhatott volna valaki…
 

Korábban Budapesten is fejre állt egy autó

Még április 24-én éjjel Budapesten a IX. kerületi Haller utcában történt egy baleset, amikor is egy Fiat Brava nagy sebességgel közlekedve megcsúszott az esőtől vizes úton, átsodródott a baloldali sávba, majd felborult. A sofőr hiába korrigált, már nem tudta megállítani az autót, még a két útpályát elválasztó korlátot is átszakította. A felborult autóhoz perceken belül érkezett a segítség, ám a sofőrt sehol sem találták. Valószínűleg elmenekült a helyszínről.

Elhagyatott jármű fogadta a kiérkező mentőegységeket / Fotó: BalesetInfo

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek