Tragédia

Az anya sikolya rázta fel a környéket: édesapja mellett feküdt holtan az 5 éves kisfiú

P. E.

Létrehozva: 2023.07.27.

A 41 éves férfi és kisfia életét már nem tudták megmenteni.

Egy lakáshoz riasztották a leicestershire-i rendőrség tisztjeit, ahol egy férfit és egy kisgyereket találtak eszméletlenül. Mentőhelikopter is a helyszínre érkezett, ám a 41 éves férfi és az 5 éves kisfiú életét már nem lehetett megmenteni. Az áldozatokat a rendőrség Lee Borrettként és Timotejként azonosított.

gyertya, gyász
Fotó: Pexels

A rendőrség közleménye szerint nem merült fel harmadik személy szerepe, így valószínűsítik, hogy az apa végzett a fiával, majd önmagával is. Több részletet azonban nem közöltek, még tart a nyomozás.

A kisfiú családja teljesen összetört. "Timotejt nagyon szerette az édesanyja, a nevelőapja és az egész család. Nagyon okos és kreatív volt. Bárhová is ment, mindig beragyogta a szobát. Bátor volt és erős, és szavakkal nem lehet leírni, mennyire fog hiányozni. Reméljük, most békére lel, és örökké a szívünkben marad" - írta a család közleményében.

A szomszéd, Carole Parker elmesélte, hogy Timotej édesanyja jelent meg a háznál, egyetlen kisfiát kereste, miután volt férje, Lee nem reagált a telefonokra és üzenetekre, a gyereket azonban nem vitte haza. Carole szerint az édesanya sikoltozni kezdett és a földre zuhant, miután meglátta a lakásban holtan Timotejt és Leet.

"Veronica sokáig élt itt, míg megszületett a kisfiú. Angolul Timothynak hívták, de ők Timotejnek nevezték. Nem volt velük semmi gond, bár nem is sokat beszéltem velük egészen addig, míg meg nem született a kisfiú. Veronica talán két éve költözhetett el innen. Lee az unokatestvérével élt azok után. Fogalmam sem volt, hogy halottak. Szinte felfoghatatlan, hogy ilyen történik valakivel a szomszédban" - sopánkodott az asszony.

Azt egyelőre nem tudni, az apa miért szánta el magát erre a végzetes lépésre.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek