Megható

A Csillaghegyi HÉV-megállónál indult be a szülés egy kismamánál

K.D.R.

Létrehozva: 2023.07.08.

Nem mindennapi helyzetnek lehettek szemtanúi a Csillaghegyi rendelő dolgozói, akik egy születendő kisbaba segítségére siettek a HÉV-megállóhoz. Most az édesapa a Facebookon hálálkodik és keresi az egészségügyi dolgozókat, akik mellettük voltak a nehéz helyzetben.

A Metropol információi szerint a Csillaghegyi HÉV-megállóban, egy autóban beindult be a szülés pár napja. A család segítségére hirtelen a Csillaghegyi rendelő munkatársai siettek, akik a pár mellett maradtak, amíg ki nem ért a mentő. Az édesapa a szülés után pár nappal az interneten kezdte el keresni a dolgozókat, hogy meghálálják a segítséget és elmondják: Mindenki jól van és örökké hálásak lesznek. 

Az édesapa a Facebookon kereste a segítőiket (Képünk illusztráció) Fotó:  Pixabay

A HÉV-megállónál, egy autóban indult be a szülés

Az egyik óbudai csoportban tette közzé nemrég egy apuka, hogy keresi azokat, akik a segítségükre siettek egy autóban szülés közepén és telefonon tartották a kapcsolatot a mentős diszpécserrel. A Metropol információi szerint a Csillaghegyi HÉV-megállónál történt az eset egy autóban, amikor a család segítségére siettek a Csillaghegyi rendelő munkatársai. Elsőként egy gyermekorvos ért a helyszínre lányával, majd később több doktornő is a születendő kisbaba családjához sietett. Az édesapa a nem mindennapi szituáció közben senkiről nem tudott információt kérni, hogy később megköszönje, amit értük tettek, így a közösségi médiához fordult, hogy elmondja, az anya és a baba is jól vannak és szeretné felvenni a kapcsolatot segítőikkel.

Csillaghegyen, a HÉV-megállónál indult be a szülés egy autóban Fotó: Google Maps

A család és a rendelő dolgozói elérték egymást

Úgy tudjuk, hogy a hihetetlen szituáció közben végül a mentő is kiérkezett. Az eset után az internetnek köszönhetően az édesapa és a rendelő dolgozói elérték egymást, így már van, akivel fel is vette a kapcsolatot a család.

 

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek