Tragédia

Országos bajnok fiatalok haltak meg a hétfői hármas tragédiában

B.

Létrehozva: 2023.12.14.

Ígéretes karrier előtt álltak a fiatalok.

Három tinédzser meghalt, kettő pedig életveszélyes sérüléseket szenvedett, amikor autójukkal egy buszba csapódtak egy walesi faluban, Cardifftól körülbelül 25 kilométerre. A 19 éves Callum Griffiths, a 18 éves Jesse Owen és a szintén 18 éves Morgan Smith életét már nem lehetett megmenteni. Két másik fiatalt, egy 18 és egy 19 éves fiút életveszélyes sérülésekkel szállítottak kórházba. A buszon további két ember sérült meg.

A három elhunyt tinédzser 10 éves koruk óta ismerték egymást, egy csapatban sportoltak. A tragédia napján, december 11-én is együtt voltak egy temetésen, majd egy éjszakai kiruccanásra tartottak, amikor megtörtént baj.

Mindenki szerette, aki ismerte őt. Ő volt a legboldogabb, legkedvesebb, legnyugodtabb és legszebb lélek. Bárkiért bármit megtett volna

- fogalmazott családja az elhunyt Jesse Owenről. 

Barátját, Morgan Smitht népszerű fiúként jellemezte a családja. Kiderült, ígéretes karrier állt előtte, tehetséges bokszoló volt, aki korábban országos bajnoki címet is szerzett.

A szívünk millió darabra tört. Olyan űrt hagyott a szívünkben, amelyet nem lehet betölteni

- ezt már a harmadik fiatal, Callum Griffiths családja mondta. A 18 éves fiú kickboxban volt bajnok, számos aranyérmet szerzett hazájának különböző világversenyeken - írja a DailyStar.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek