Kórház

Kitört a botrány: összeesett tüdővel és súlyos fejsérüléssel hazaküldtek egy 12 éves kislányt a kórházból

P. E.

Létrehozva: 2024.07.01.

Egy 9 ezer forintos utalvánnyal akart a kórház bocsánatot kérni.

Fejsérüléssel és összeesett tüdővel diagnosztizáltak egy 12 éves kislányt, ám a kórház mégis hazaküldte. Az édesanya teljesen kiakadt, miután a kórház egy 20 fontos (9000 forintos) ajándékutalvánnyal igyekezett rávenni, hogy ne perelje be őket.

 

Kirsty McClean szerint a legrosszabb is megtörténhetett volna, amikor 12 éves Mia lányát csak úgy hazaengedték a kórházból a súlyos sérülései ellenére. A kislány biciklizés közben sérült meg, nem tudott fékezni egy lejtőn Co Antrim állambeli Whiteabbeyben, és így beborult egy szakadékba. A barátai cipelték biztonságos helyre. Az ütközés során szörnyű sérüléseket szenvedett, beleértve a fején a súlyos vágást, nem beszélve a súlyos agyrázkódásról, gerincsérülésről és összeesett tüdőről.

A sérülések súlyossága ellenére Kirsty-t megdöbbentette, hogy lánya paracetamolt és ibuprofent kapott a sürgősségin, és azt mondták, hogy menjen haza. Másnap azonban a kórházból hívták őket, hogy azonnal menjenek vissza, mert figyelmen kívül hagytak súlyos sérüléseket. Ahogy visszaértek, Miát azonnal megműtötték az összeesett tüdeje miatt és újabb műtétek várnak a kislányra.

"Undorodom attól, ahogy a lányomat a belfasti gyermekkórházban kezelték, és nagyon szerencsés, hogy nem halt bele a mulasztásaikba. Amikor hazaértünk, látszott, hogy rettenetesen rosszul van, nagyon szenvedett. Amikor visszamentünk a kórházba és elmondták Mia összes sérülését, nem értettem, hogyan engedhették egyáltalán haza. Morfiumot kapott a kegyetlen fájdalmai miatt, megműtötték és újabb műtétre szorul. Egy ideig biztos, hogy kórházban lesz".

A kórház egy 20 font értékű Amazon utalványt küldött nekik azzal a felirattal, hogy köszönik, hogy segítettek fiatal orvosok oktatásában.

"Sértésnek veszem, hogy egy 20 font értékű utalványt küldtek azok után, amin keresztülmentünk. Mia meg is halhatott volna a hibájuk miatt. Az elmúlt napok félelmetesek voltak a számunkra. És volt képük ajándékutalványt küldeni" - forrongott az édesanya.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek