gyász

Néma csendbe burkolózott a lelátó: fejsérülést szenvedett a meccsen, belehalt a fiatal focista

Létrehozva: 2024.08.27.

Rettenetes tragédia történt a focimeccsen.

A legtöbb ember nagyon szeret sportolni. Szinte minden ember számára van egy-két olyan sport, amit szívesen űz, a fiatalabbak többsége pedig a különféle csapatsportokat preferálják. Amerikában az is ösztönzi a gyerekeket a sportra és az önfejlesztésre, valamint a kitartásra, hogy a kiváló középiskolai sportolók (amennyiben a tanulmányi átlaguk is megfelelő) sportösztöndíjat kaphatnak az egyetemre. Márpedig Amerikában nem könnyű bekerülni az egyetemre, és meglehetősen költséges is. Éppen ezért sokan ebben látják a lehetőséget, hogy bekerüljenek valamelyik jobb iskolába. A 16 éves Caden Tellier előtt fényes jövő állt, sajnos azonban egy baleset mindent tönkretett. 

Az orvosok mindent megtettek, hogy megmentsék a fiút 

Caden Tellier a Morgan Academy junior hátvédje volt, és az egész iskolában nagy népszerűségnek örvendett. Igazi sztársportolója volt ugyanis a gimnáziumnak, és mindenki azt gondolta, hogy egy kiváló sportösztöndíjjal egy kiváló egyetemre kerülhet be. Pénteken nyitották meg az iskolai bajnokság idei szezonját, és természetesen a pályán volt az iskola sztárja, Caden is. Sajnos azonban a focimeccs alatt olyan súlyos fejsérülést szenvedett, hogy károsodott az agya.

Azonnal hívni kellett a mentősöket, kórházba szállították, és az orvosok igyekeztek mindent megtenni annak érdekében, hogy a fiú felépüljön. Sajnos azonban ez sem volt elég, így szombaton Caden elhunyt. Az iskolát mélységesen megrázta kedvencük halála, ezért felfüggesztették az iskola tanévnyitó rendezvényét, és mindenki szomorúan gyászol - írja a Mirror

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek