Szívszorító

Négy gyereket hagyott félárván, kilátástalan helyzetbe került az elhunyt magyar focista szerelme

B. T.

Létrehozva: 2024.08.20.

A focista augusztus 17-én este szenvedett halálos motorbalesetet. Sándor után négy kisgyerek maradt félárván. Gyermekei gyászoló édesanyja most segítséget kér.

Egy boldog, hat tagú család élete tört ketté szombaton (augusztus 17.) este Gyöngyöspatán. Mint arról a Bors is beszámolt, egy 35 éves helyi férfi ugyanis egy kanyarban kicsúszott a motorjával és először egy oszlopnak, majd egy betonelemnek csapódott. Sajnos olyan szerencsétlenül esett, hogy hiába érkezett mentőhelikopter is a helyszínre, a férfin már nem lehetett segíteni.

Ennek a betonelemnek csapódott neki Sándor, akit már a gyorsan érkező segítség sem tudott megmenteni   Fotó: TV2

Nem sokkal később kiderült, hogy a baleset áldozata Ó. Sándor, a helyi focicsapat, a Gyöngyöspata SE egyik közkedvelt játékosa és egyben a település köztiszteletben álló családapája volt. Úgy tudni, hogy a férfi az esti órákban csak a helyi boltba ugrott ki és onnan motorozott volna haza, amikor az érthetetlen baleset történt.

Külön tragédia, hogy az eset nem máshol, mint a helyi focipálya mellett történt - azaz pontosan ott, ahol Sándor annyi kemény és boldog órát töltött csapatával. 

A történtek után nem csak a család, a barátok és az ismerősök, de a megyei focitársadalom és az egész település gyászba borult, ugyanis mindenki kedvelte a keményen dolgozó, szorgalmas, gyermekeit imádó családapát. Csapata is szomorú szavakkal búcsúzott tőle, hozzátéve, hogy a tervezett meccset is elhalasztják. Még ellenfelük, a Maklár SE is meggyászolta Sándort: 

Tisztelt szurkoló társaim! A vasárnap 17:30-ra kiírt Maklár SE II - Gyöngyöspata SE mérkőzés elmarad, mert a vendégek egyik játékosa a mai nap motorbalesetben elhunyt. A mérkőzés későbbi időpontban lesz lejátszva. Őszinte részvétünk a családnak és a csapatnak 

- írták a makláriak.

Sándor és élettársa, Dorina négy kisgyermeket neveltek, úgy tudni, hogy a férfi élt-halt a családjáért, rajongott kedveséért és a négy kicsiért. Dorina összetörten búcsúzott élete szerelmétől: 

- Felfoghatatlan...Örökre velünk maradsz, őrizzük mosolyodat. Köszönöm a boldog éveket, szívemben örökké élni fogsz. Szeretlek...Nyugodj békében, Szerelmem... 

- írta az asszony, akinek a lélekölő gyász mellett mással is meg kell küzdenie, miután egyedül maradt két kislányával és két kisfiával: az anyagi gondokkal. 

Tisztelt barátaim, ismerőseim! Már értesültetek róla, hogy élettársamat a tegnapi nap elveszítettem. Négy kiskorú gyermek maradt félárván. Albérletben lakunk, nehéz anyagi helyzetbe kerültünk. Kérlek benneteket, ha módotokban áll, csekély összeggel támogassatok minket... 

 - írta az összetört családanya. 

A baleset körülményeit jelenleg is vizsgálja a rendőrség.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek