Aktuális

"Teljesen véletlenül nem hiányzik a gyereked?" - órákra egyedül hagyta a lakásban 3 éves gyerekét az anya

B. V.

Létrehozva: 2024.09.04.

A fiatal édesanyát azonnal letartóztatták, a bíró a gyermek jóléte miatt agóddik.

Letartóztatták az a floridai Jessica Renteriát, aki magára hagyta hároméves gyerekét, míg ő kozmetikai beavatkozásra ment, ami órákig tartott. A 25 éves anya ellen emiatt most gyermekbántalmazási eljárás indult. A kicsit még csak nem is biztonságos helyen hagyta. A hatóságokat az aggódó szomszédok azok után értesítették, hogy a totyogós egyedül, felügyelet nélkül barangolt egy apartman komplexum körül.

botox, kozmetikai beavatkozás
Órákra magára hagyta a fiát, míg ő szépülni ment. Fotó: pexels

A gyermek szerencsére nem sérült meg a rendőrök kiérkezéséért, akiknek a kamerája mindent rögzített:

Szia kishaver, mi a neved? Tudod hol laksz? Tudod hol van az anyukád és apukád?

 - kérdezték a háromévest, akinél mindössze egy mobiltelefon volt, úgy sétálgatott órákig az utcán. Anyja ugyanis a közúti kamerák felvételei alapján 10.15-kor hagyta el az épületet, a kisfiúhoz pedig 15.15-kor érkeztek ki a rendőrök. Hat órát volt tehát egyedül a gyermek, aki nem tudta megmondani kihez tartozik ő, így a járőrők az épület körül sétálgatva próbáltak rájönni ki lehet a kisfiú anyja, ami miatt egy idegent egyszer meg is kérdeztek az utcán azzal a feltevéssel, hogy:

Hello. Teljesen véletlenül nem hiányzik a gyereked?

A rendőrök végül Jessicát egy jó pár kilométerre lévő műtéti központban találták meg. A 25 éves azt állította, hogy a fiára egy ismerőse kellett volna vigyázzon. Az a bizonyos barát azonban a rendőrség kérdésére közölte, őt bizony nem kérték meg arra, figyelje a kicsit, míg az anyja "szépülni ment órákra". Épp ezért a bíró a nő első tárgyalásán úgy nyilatkozott, hogy komoly aggályai vannak a hároméves jóléte felől, ha Jessica így képes volt magára hagyni őt.

Ügyében szeptember végén folytatódik a tárgyalás, ítéletet december 2-án hirdetnek majd, írja a Mirror

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek