Ilyen nincs

Szenzáció: elkapták a Loch Ness-i szörnyet, mutatjuk a fotót

Létrehozva: 2024.09.14.

Végre pont került az ügy végére.

Vannak olyan misztikus rejtélyek és megoldatlan ügyek ezen a világon, amelyekről a legtöbb ember azt gondolja, hogy senki emberfia nem fog választ és megoldást találni rájuk. Örök kérdés például, hogy mi van a halál után? Átlépünk a szellemi szférába, és egy magasabb mezőn fogunk lézetni? Vagy mi a helyzet a földönkívüliekkel? Olyan gyakran látni mostanában UFO-t, hogy már az a különös, hogy még akadnak olyan emberek, akik nem hiszik el, hogy az idegenek látogatnak bennünket. Egy másik hatalmas rejtély a Loch Ness-i szörny kérdésköre... Legalább is az volt eddig. Most azonban úgy tűnik, hogy pont kerül az ügyre. 

Valóban létezhet a Loch Ness-i szörny

Skócia csodás sziklái, zöld ormai, dimbes-dombos, hegyvidékes tája sok turistát vonz minden évben. Ha azonban valaki erre jár, mindenképpen meglátogatja a Loch Ness-i tavat, a vízről ugyanis úgy hírlik, az ad otthont a szörnyetegnek, Nessie-nek. Az, hogy létezik-e vagy sem, komoly vitákat szült, és még mindig két szekértáborra rendeződnek az emberek: egyesek szerint létezik az őshüllő, mások szerint nem.

Most azonban egy olyan felvétel látott napvilágot, amely bizonyítja, hogy nemcsak létezik Nessie, de bizony kettő van belőle. A pár éppen a tó körül kirándult, amikor nagy hullámzásra lettek figyelmesek. Lefotózták a habokat, majd amikor ráközelítettek a felvételre, látták, hogy két test okozza a hullámokat. A két szörny egymás felé közeledett, végül egyesültek és lebuktak a víz alá. Ez tehát azt jelenti, hogy talán Nessie nem magányos, hanem vannak fakjtársai is, csupán a lappangás mesterei - írja a DailyStar

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek