Jövő

Drámai jóslat balkáni Nostradamustól: jövőre kezdődik meg a világvége

KL

Létrehozva: 2024.10.21. 06:30

Mindannyian ettől tartottunk...

Korábban már többször is beszámoltunk Baba Vangáról, aki hátborzongató jóslatokat tett a jövőt illetően. A „Balkán Nostradamusaként” emlegetett asszony többször beszélt arról, mikor jön el a világvége, emellett azt is elárulta, mikorra tehető majd a vég kezdete. Míg az előbbi szerencsére még odébb van, addig sajnos az utóbbi már jövőre bekövetkezik.

Baba Vanga
Baba Vanga elárulta, mikor jön el a világvége Fotó: Twitter (X)

Az 1996-ban elhunyt vak bolgár látnok szerint az emberiség vége 2025-ben egy mindent megváltoztató eseménnyel kezdődik. Maga a világ ugyanakkor csak több ezer évvel később, egész pontosan az 5079-es évben ér véget. 

És hogy mi ez a vég kezdetét jelentő esemény, ami jövőre bekövetkezik?

Baba Vanga jóslata szerint a véghez közeledve egy „elképzelhetetlen méretű” kozmikus történés következik be. 2025-ben egy nagy konfliktus lesz Európában, ami a kontinens lakosságának „nagymértékű csökkenéséhez” vezet. Ezután az emberek 2028-ban a Vénusz bolygóra repülnek, 2033-ban pedig a sarki jégsapkák elolvadnak, ami a tengerszint hatalmas emelkedéséhez vezet.

Valahogy mindez 2076-ban a kommunizmus újbóli megjelenéséhez vezet, 2130-ban pedig földönkívüliekkel való kapcsolatfelvételre kerül sor. Ezután, ha mindez nem lenne elég, 2170-ben globális szárazság lesz, 3005-ben háború a Marssal, majd 3797-ben a Föld elpusztul. Eddigre szerencsére mindannyian más bolygókra költözünk, így az emberiség teljes bukása csak közel 1300 évvel később következik majd be.

Bár Baba Vanga már gyermekkorában elvesztette látását, kísérteties módon előre látott számos globális eseményt, köztük a New York-i ikertornyok elleni szeptember 11-i terrortámadásokat és a Brexitet is – emlékeztet cikkében a Daily Star.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek