Szerencse

Hihetetlen: tudtuk nélkül nyert közel 100 millió forintot egy házaspár

KL

Létrehozva: 2024.10.21. 07:30

Derült égből villámcsapásként érte őket a hír.

Hatalmas meglepetésben volt része egy házaspárnak, akik nem is tudták, hogy részt vettek egy sorsoláson. Mindez csak akkor derült ki számukra, amikor tudatták velük: átszámítva 96 millió forint büszke tulajdonosai lettek. Mondanunk sem kell, mennyire ledöbbentek! Az angliai Derbyshire-ből származó Alison és Tim Browne elámultak, amikor felfedezték a kimondhatatlanul nagy összeget. Tim nem is értette, hogy nyerhetett, hiszen nem adott fel szelvényt – de a felesége tudtán kívül igen. Elárulta: kész szerencse, hogy nem akkor hívták a nyeremény miatt, amikor vezetett, mert döbbenetében biztos balesetezett volna.

lottó, hatoslottó, ötöslottó, Pixabay
Ledöbbent a család a megnyert milliókon: a férj nem is tudta, hogy lottóztak  Fotó: Pixabay

− Fantasztikus érzés, le sem lehet törölni az arcomról a mosolyt. Egy nagy bulit fogunk tartani az utcában. Nem tudom, mit gondoljak. Ez megváltoztatja az életünket, tényleg jelentette ki a feleség, Alison.

A pár azt tervezi, hogy egy pazar nyaralásra költi a pénzt, hogy megünnepeljék 40. házassági évfordulójukat. És végre egy nagy vágyuk is teljesülhet, kipipálhatják a bakancslistájukról, hogy az ikonikus Orient Expresszen utazhassanak.

Rengeteg olyan utazás van, amit még soha nem tettünk meg, és soha nem is tudtunk megtenni. Most lehetőségünk lesz rá, és ez fantasztikus

magyarázta Tim.

Felesége elárulta, hogy a 40. házassági évfordulójuk a koronavírus alatti korlátozások idejére esett, így emiatt ezt nem tudták megünnepelni, de most bepótolják. A kétgyermekes anyuka elmondta, hogy a nyeremény miatt egy hét alatt fél kilót fogyott, amelyet az alváshiányának köszönhet írja a The Sun.

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek