Celeb

Virtuális sírt kapott Antal Imre

Címkék
Antal Imre

Létrehozva: 2008.07.17.

A Szeretteink elvesztése utáni időszak sosem könnyű. Az In memoriam magyar virtuális temető ebben próbál segíteni. nem csak hozzátartozónkra emlékezhetünk, olyanok is helyet kaptak itt, mint a nemrég elhunyt Antal Imre, Steve Irwin, a krokodilvadász, vagy a tokaji pénzszállítórablás áldozata.

Nándi


Az egyik emlékhelyen ultrahangos babakép sokkolja a látogatókat, április 27-én járt utoljára a regisztráló az oldalon:
"Drága Kisfiam!Szemed sugarát nem láthattam, karomba nem vehettelek, de míg világ a világ, szívemben ott a helyed.Bármerre visz minket, nehéz életünk, remélem tudod, mi mindig Szeretünk.
Anya, apa és Botond"
Gazdig Lászlót (1985-2007) július 14-én látogatták utoljára:
" Drága unokaöcsém a legkedvesebb, legéletrevalóbb fiatalember volt!Március végén, a tokaji pénzrablásnál brutálisan meggyilkolták. Hősként halt meg."

– Lehet, hogy meglepő, hogy ilyen weboldal is létrejött, de erre is szükség van a mai kegyetlen világban. Biztos volt már családtagod, bármilyen kedvenc állatkád, aki meghalt. Az emlékén kívül mi maradt meg belőle? Egy-két fotó vagy videó? Lehet. Most itt is méltó helyre teheted az emlékét. Temesd el virtuálisan, felállítva neki egy kegyhelyet, gondozd a sírját látogatásaiddal – olvasható az In memoriam internetes emlékportálon. Öt nap után, ha valaki nem látogatja a netes sírt, egyre lepusztultabb lesz. Ha három hónapig nem kattintanak, akkor a sírhely egyszerűen elporlad és a regisztráció törlödik. Állatokat, tárgyakat, de embereket is lehet temetni. 336 sírban pihennek gyerekek, és olyan felnőttek akiket meggyilkoltak, hosszú ideig tartó betegségben szenvedtek, vagy önkezükkel vetettek véget az életüknek. Legtöbb esetben a regisztráló üzeneteivel próbálja elmondani azt, amire korábban nem volt lehetősége. A területek parcellákra vannak osztva és a „márvány” sírkövön képeket is láthatunk. Persze az internet hátránya, hogy egy képet bárki feltölthet, szinte lehetetlen ellenőrizni, hogy az illető valóban meghalt-e. Akár vissza is élhetnek ezzel.
Dr. Csíky Antal pszichológus szerint a virtuális emlékezés a huszonegyedik század terméke.
– Biztos vagyok benne, hogy segít a gyász feldolgozásában. Jobb, mintha megpróbálnák elfojtani az érzelmeiket. Nem felejtenek el emlékezni...

Lakatos Brigitta

Józsi vegetál Antal Imre nélkül
Marakodnak Antal Imre zongoráján
Két végrendelete van Antal Imrének
Józsit kiközösítették a rokonok Antal Imre sírjánál

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek