Celeb

Józsi összekoldulja Antal Imre sírkövét

Címkék
Antal Imre

Létrehozva: 2008.10.14.

Elkezdődött Antal Imre hagyatéki tárgyalása. A néhai műsorvezető szeretett barátja, Jenei Józsi arra vár, hogy hivatalosan is eldőljön, kihez kerülnek Imre egykori tárgyai, köztük kedvenc zongorája.

Hosszú idő után megszólalt Jenei Józsi. Imruska egykori barátja hónapokra elzárkózott a nyilvánosságtól, de a Borsnak sikerült megtalálnia a gyászába burkolózott férfit. Józsi fizikailag és lelkileg is rosszul van, aludni sem tud. Nem találja a helyét, és még mindig nem dolgozta fel Antal Imre halálát.

– Hajnali négykor jön csak álom a szememre, de másfél-két óránál nem tudok többet aludni. Nagyon hiányzik Imre, és nem tudok kihez fordulni – kezdte Jenei Józsi. – Imre mindenre tudta a választ, én pedig tanácstalan vagyok egyedül. Meg kellene neki csináltatnom a sírkövet, de az több millió forint lenne. Lehet, hogy a tévésektől fogok rá pénzt kérni – tette hozzá az egykori barát. –Egy hónapja voltam utoljára nála, mert nincs aki elvigyen kocsival. Majd mindenszentekkor vinnem kell neki virágot is. Most folyik a hagyatéki tárgyalás, már bevittem a hetedik kerületi önkormányzathoz a papírt, amely igazolja, hogy Imre rám akarta hagyni az ingóságait. Majd eldöntik kihez kerülnek a tárgyai, de ez még hónapokig elhúzódhat. Addig pedig én nem mehetek be a lakásba, pedig ott vannak a könyvei is, a kéziratai, a zongora. Várom, hogy végre pont kerüljön az ügy végére– zárta le a beszélgetést szomorúan Jenei Józsi.
Bánfalvi Laura

Barátja beleroppant Antal Imre halálába
Virtuális sírt kapott Antal Imre
Józsi vegetál Antal Imre nélkül

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek