Celeb

Kristen Stewart kezd belebolondulni a botrányba

Bors

Létrehozva: 2012.08.05.

Szinte senkivel nem áll szóba a színésznő. Mocskosan jár-kel, ha egyáltalán kimozdul valahova, és csak azt hajtogatja, hogy Robert Pattinson az élete szerelme. Ismerősei szerint már-már hisztérikus.

Kristen Stewartot kicsinálja a botrány, amelyet félrelépésével saját maga gerjesztett. Egyes hírek szerint könnyen kerékbe törhet a karrierje is, amiért nős, kétgyerekes férfival kezdett viszonyt - legalábbis a Daily Mail legújabb beszámolója szerint.

Hollywoodban most minden szem rá szegeződik, őt vizslatja és gyűlöli mindenki, amiért összetörte Robert Pattinson szívét, és amiért egy nős férfival - a rendező Rupert Sandersszel- kezdett viszonyt. Azt nem tudni, a 41 éves férfi modell felesége hajlandó-e megbocsátani, hogy a férje belezúgott egy 21 éves lányba, de Pattinson döntése, amely szerint lapátra tette Kristent hűtlensége miatt, véglegesnek tűnik. Kristen kisírt szemmel, mocskos ruhában, zsíros hajjal mászkál, mióta Pattinson kidobta közös otthonulból és ismerök elmondása szerint a lány már-már hisztérikus tüneteket produkál.

- Napok óta nem is fürdik, csak zokog és jégkrémmel tömi magát. Azt hiszem, hogy egyre mélyebbre süllyed a depresszióban, és lehet, hogy nem lesz visszaút - jövendölte egy vészjósló bennfentes ismerőse. - Egyszerűen nem lehet vele mit kezdeni, úgy gondolkodik, mint egy tini. Ha egyáltalán szóba áll valakivel, akkor is csak Robertről beszél, halálra van rémülve attól, hogy egy életre elvesztette. És nem akarja magának bevallani, hogy sajnos ez a helyzet, Rob ezt nem fogja neki megbocsátani.

Talán azért sír reggeltől-estig, mert a szíve mélyén valahol ő is érzi, hogy nincs visszaút, de képtelen megbirkózni a ténnyel - világított a részletekre a csalfa lány ismerőse. A hírek szerint egyébként Kristen Stewart Giovanni Agnelli producer lakásában húzza meg magát jelenleg. Arra vár, hogy elüljön a botrány és szerelme visszafogadja. De az ismerőseik szerint arra várhat! 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek