Celeb

Breaking! Szívműtéten esett át Schobert Norbi

GYLF

Létrehozva: 2012.10.11.

Szerdán reggel az Országos Kardiológiai Intézetben vele született szívbillentyű rendellenessége miatt megműtötték Schobert Norbit.

“Kedves Barátaink, Követőink!

Veleszületett szívbillentyű rendellenességét 3 évvel ezelőtt egy szívultrahang vizsgálaton diagnosztizálták. Az orvostudomány jelenlegi fejlettségének és az operációt végző főorvos, Dr. Székely Lászlónak és szakmai csapatának köszönhetően sikerült a saját billentyűt plasztikai úton korrigálni, nem volt szükség sem biológiai, sem mechanikus műbillentyűre. Norbi állapota stabil, jól van.

Ezen a nyilatkozaton keresztül szeretném megkérni a sajtót, hogy nyugalma és felépülése érdekében ne keressék sem Őt, sem az Édesanyját, sem engem! Egyetlen exclusíve interjút adott a műtét előtt, melyet ezen a héten vasárnap a TV2 Napló című műsorában láthattok!

Nagyon nehéz hónapokon, heteken, napokon vagyunk túl, hiszen 3 éve mindannyian tudjuk, hogy ezt a műtétet rövid időn belül el kell végezni. Ahogy közeleg a műtét időpontja mindent megtennél, hogy megállítsd az időt, hogy Vele lehess még egy napot, még egy órát, még egy percet...de az időt megállítani nem lehet, nem tudod, bármennyire is szeretnéd...

Tegnap reggel a legfájóbb pillanat az volt, amikor el kellett engednem a kezét annak az embernek, akit a VILÁGON a LEGJOBBAN SZERETEK! Folytak a könnyeink, magához húzott és a fülembe súgta: " Visszajövök hozzád Kicsim, megígérem! Küzdeni fogok most is! Értetek, értünk! Bízz Bennem...! Vigyázz a gyerekekre és anyámra! Mindent Ti jelentetek Nekem..." 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek