Celeb

Vilmos, húzzál vissza a seregbe!

Bors

Létrehozva: 2012.12.07.

Mióta kiderült, hogy a herceg nemsokára apa lesz, ha akarja, ha nem, tanácsokat kap a brit hírességektől. Noel Gallagher például azt javasolta neki, inkább harcoljon a hazájáért, ha csendre és nyugalomra vágyik.

 - A gyerek nem hagy majd aludni, menj vissza a seregbe Vilmos! - mondta a legendás brit banda, az Oasis gitárosa, Noel Gallagher.

Az szókimondó zenész úgy érezte, mindenképpen tanácsokkal kell ellátnia a trón második számú várományosát, akinek felesége, Katalin gyermeket vár.

– Mondjátok meg Vilmosnak, ideje elgondolkodnia azon, hogy visszamegy harcolni, ha szeretne nyugodtan aludni éjszakakánként. Nekem három gyerekem van, nálam bevált a módszer, hogy elmegyek otthonról, amíg a feleségem altat – mondta nagy büszkén Gallagher egy sajtótájékoztatón, írja a femalefirst.co.uk.

Vilmos ugyan nem válaszolt Noelnek, de egy közeli ismerős azt nyilatkozta a The Sun-nak Gallagher kijelentésével kapcsolatban, hogy Vilmos sosem menekülne el otthonról.

– Alig várja, hogy apa legyen. Ő az a típusú férfi, aki a pelenkát is szívesen kicseréli – mondta a királyi felség barátja. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek