Megasztár 2024

Caramel őszintén vallott a házasságáról, ezt mondta feleségéről a Megasztár zsűritagja

Soltész Mónika

Létrehozva: 2024.09.28. 03:00

Caramel a Megasztár második évada óta kétgyermekes apuka és férj lett. Jövőre lesz tíz éve, hogy feleségül vette Szilvit, és még mindig szerelmesek. Sikert sikerre halmoz, ami talán annak is köszönhető, hogy a magánélete kiegyensúlyozott és boldog.

Szeptember 22-én, 12 év kihagyás után visszatért a TV2 képernyőjére Magyarország legendás tehetségkutatója, a Megasztár. A megújult show zsűrijében ezúttal is a magyar zenei élet csillagai foglalnak helyet, akik közül ketten is a Megasztárban mutatkoztak be két évtizeddel ezelőtt. Egyikük Caramel, aki éppen húsz éve, a második évadban próbált szerencsét. Nem csak a műsor nyertese lett, hanem azóta is az ország egyik kedvenc, elismert énekes-dalszerzője. 

Molnár Ferenc Caramel
Caramel szerint nem könnyű a zsűri szerep (Fotó: Németh András Péter)

A Borsnak adott interjút, melyben elárulta, milyen érzés most ott zsűriznie, ahol anno versenyzett. A magánéletéről ritkán beszél, de most kivételt tett. Mesélt élete legfontosabb szerepéről, az apaságról, ugyanis időközben feleségével, Szilvivel két csodálatos gyermekük született.

Caramel a Megasztár zsűriasztalánál foglal helyet idén

Éppen húsz évvel ezelőtt pont azon az oldalon álltál a Megasztárban, ahol most, a hetedik évadnak a versenyzők próbálnak szerencsét. Hogy érzed magad az új szerepben?

Boldog vagyok és szerencsésnek tartom magam, hogy a Megasztár zsűrijében ülhetek. Összehasonlíthatatlan az érzés, mert most érzem át, milyen súlya van egy-egy döntésnek. Lehet, hogy úgy tűnik, de picit sem könnyű ebben a szerepben lenni. Nagyon sok tehetséggel találkoztunk, fájdalmas egy-egy versenyzőt elengedni. 

Vannak nehéz pillanatok, amik minket is megviselnek. 

– Sok olyan jelentkező van, aki kevésbé tehetséges, vagy teljes képzavarban van önmagával, de ezzel a részével is meg kell küzdeni, hiszen ez is a műsorhoz tartozik.

A zsűrizésnek vannak csodás pillanatai, mint ahogy árnyoldalai és nehézségei is.

Pontosan ezek miatt szoktam azt mondani, hogy megéri a kevésbé jó produkciókat is meghallgatni, mert amikor a szemünk előtt születik meg egy előadó, felemelő érzés, életre szóló élmények. Nagyon sok tehetséges ember van, ezek közül szeretnénk megtalálni az igazi gyöngyszemeket.

Molnár Ferenc Caramel
Az énekes éppen húsz évvel ezelőtt indult el a Megasztárban (Fotó: Mediaworks Archív)

Caramel boldogan vesz részt a Megasztár 2024-es évadában is

Múlt hét vasárnap láthattuk az első válogató adást. Először ültetetek öten a nézők előtt, mégis kiegészítették egymást, összeszokott csapatként működtetek együtt.

Én is ezt éreztem. 

Kellemes meglepetés számomra a zsűri összetétele. Az első pillanattól fogva érzem a kémiát és az összhangot közöttünk. 

– Nekem az tetszik a legjobban, hogy mindenki egy olyan arcát is meg tudja mutatni, amit eddig nem ismertek a nézők. A legkellemesebb meglepetés számomra Rúzsa Magdi. Ki merem jelenteni, hogy a legjobb női zsűritag. Önazonos, nyílt és őszinte, hiteles, emberi. De mindenkit nagyon megszerettem, és nem mindegy, milyen csapatba kerül az ember. Persze ahogy megyünk előre a műsorban, amikor egyre feszültebb pillanatokat élünk át, elkerülhetetlenek a véleménykülönbségek, amik vitákat eredményeznek.

Azt még nem árulhatjuk el, hogy mikor indul a Megasztár élő show-ja. Izgulsz miatta?

Nagyon várom. Az élő adásnak a varázsa egészen más. Ott jönnek ki igazán az energiák, hiszen a versenyzők komoly produkciókkal állnak színpadra. Izgatott vagyok, mert annak is megvannak a nehézségei, hiszen egyre több tehetségtől kell elbúcsúznunk.

A Megasztárral kapcsolatos teendők mennyire borították fel az életed, a megszokott ritmusodat?

A forgatások rengeteg időt vesznek igénybe. A válogatások idején természetesen minden borult a korábbiakhoz képest. Hála Istennek a családom ebben partner volt, tudtuk, hogy ez ilyen lesz, és sok elfoglaltsággal jár. 

A tempóját tekintve eleve egy őrület az életem, sok mindent csinálok én is és a feleségem is. 

– Ez a hab a tortán volt. Egy ilyen időszakban nem egyszerű összeegyeztetni az életünket, de sikerült.

Molnár Ferenc Caramel és felesége, Szilágyi Szilvia
Szilvivel jövőre ünneplik házasságuk tizedik évfordulóját (Fotó: CsKriszta)

Caramel felesége és gyerekei sem szorultak háttérbe

A 2024-es év több kerek évfordulót tartogat számodra. Egyrészt, pont húsz éve indultál el a Megasztár második évadában, illetve idén tíz éves a kislányod. Ettől különleges, fontos számodra?

Inkább megdöbbentő, hogy Szofi már tízéves, és hogy két évtized telt el a Megasztár óta. Döbbenet, mennyire rohan az idő. 

Most visszatekintettem az életemre, összegeztem magam, hogy mi történt eddig, de mégis azt konstatáltam magamban, hogy elégedett és boldog ember vagyok. 

– Az, hogy abban a tehetségkutatóban zsűrihetek ma, ahol mondhatni minden indult, mégiscsak jelent valamit. Ami a legfontosabb, hogy azóta családom lett. Tökéletes a házasságunk. Élvezem, hogy már ilyen nagy lányom van, okos, szép, cuki. Büszke vagyok a feleségemre is, a kisfiamra is, nincsenek viharfelnők az életünkben, teljesen kiegyensúlyozottan éljük a mindennapjainkat. Elégedett vagyok szakmailag és a magánéletemben is, igazi áldás, hogy nem kell panaszkodnom. Minden jó. Persze mindent meg is teszünk azért, hogy ez így legyen. 

A mai őrült, felgyorsult világban sok azt látjuk, hogy sokan elválnak, küszködnek, mi pedig boldogok vagyunk, és még mindig szerelmesek. 

– Ez ritka a mai világban, ezért próbálunk erre vigyázni, amennyire csak tudunk.

Szofi már nagylány. Mit látsz rajta, hogy éli meg, hogy az apukája egy ismert, elismert, népszerű előadó?

Szerintem nem is tudja, mennyire vagyok ismert, de nem is érdekli. Neki „csak” az apukája vagyok. Ha van egy nagyobb koncert, oda néha eljön az anyukájával, ilyenkor nagyon boldog. 

Arra vagyok a legbüszkébb, hogy rajong értem, és nem Caramelt szereti, hanem az apukáját. 

De ez kölcsönös, sokat foglalkozom vele, rengeteg időt töltünk együtt. Remélem, valamit jól csinálunk, mert mindig velünk akar lenni. Ha sétálunk, megfogja a kezem, átölel, ha együtt alszunk, hozzám bújuk. Ezért vagyok boldog!

Megasztár zsűri
Első perctől fogva működik a kémia zsűritársaival (Fotó: TV2)

Caramel anyukájáról sem feledkezik meg a Megasztár alatt

Édesanyád hogy van, még mindig olyan szoros a kapcsolatotok, mint korábban?

Köszönöm szépen, nagyon jól. Továbbra is Törökszentmiklóson él, csaknem minden nap beszélünk telefonon. Most volt a születésnapja, a 64. életévét töltötte, és kitűnő egészségnek örvend. Közel állunk egymáshoz, igaz, nem tudunk olyan sűrűn találkozni, mint amennyit szeretnénk, mindenkinek sok az elfoglaltsága, de amikor teheti, meglátogat minket.

  

 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek