Celeb

Hien a tükörben leste meg magát

Létrehozva: 2013.02.16.

Hien művészi érzékenysége nemcsak a színpadon mutatkozik meg. A No More énekesnője a képzőművészetben is jeleskedik. A vietnami származású lányt saját lelke és teste változásai is megihletik.

Kevesen tudják a Megasztár felfedezettjéről, Hienről, hogy nemcsak a hangjával, hanem az ecsettel is ügyesen bánik. Művészlélekként az önkifejezés minden formáját megragadja, ezért szeret fotózni, festeni, ruhákat díszíteni és sminkelni.

– Ez az életem, így érzem jól magam, ha alkothatok, ez az, ami energiát ad – kezdte a Borsnak Hien, akinek mint hangsúlyozza, fő profilja az éneklés, de a festészetről is nagy szenvedéllyel beszél.

– Már az iskolában imádtam a rajzórákat, gyerekkorom óta festek és fotózok, minden érdekel, ami a művészettel kapcsolatos, amin keresztül ki tudom fejezni az érzéseimet és meg tudom mutatni magam. A zene áll az első helyen az életemben, ebbe fektetem minden energiám, egy időre még a továbbtanulást is félretettem emiatt, éppen ezért kevés szabadidőm marad.

Nemsokára megjelenik a második lemezem is, amiben rengeteg munkám van. Amikor viszont már nagyon hiányzik a festés, órákig le tudom kötni magam – árulta el Hien, akinek még a felület is mindegy, szobája falát telerajzolta absztrakt formákkal.

A tizenkilenc éves lány barátairól és a természetről szokott képeket készíteni, a legtöbbször azonban mégis magán kísérletezik. Így született egy önaktép is tizenhét éves korában.

– Egy nagyon kedves barátomnak rajzoltam le magam. Végül egy picit sajnáltam, hogy odaadtam, mert nagyon jól sikerült – fűzte hozzá.– Mindig más sarkall az alkotásra, a világról alkotott képemet festem le, a művészi aktot pedig azért készítettem el, mert akkor ment át a testem egy nagyobb változáson. Sokkal nőiesebb lettem, amit mindenképpen meg akartam örökíteni – magyarázta az énekesnő, aki a képet a tükör előtt ülve rajzolta.

Hien egyáltalán nem jön zavarba a testiség ábrázolásától, ezt is a művészet részének tartja. Az sincs kizárva, hogy néhány év múlva újra megörökíti teste változásait.
 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek