Celeb

Terry Black súlyos vádja: Gyilkos vagy, Attila!

A. T.

Létrehozva: 2014.04.10.

Méltatlan előjátéka volt a közelmúltban elhunyt Kovács Erzsi tárgyalásának. Az énekesnőt rágalmazásért beperlő Házibuli Attilának súlyos vádat kellett lenyelnie a bíróság folyosóján.

Kovács Erzsi nem érhette meg, hogy a bíróságon szembenézhessen nevelt fiával, Tilinger Attilával. A rágalmazási pert elnapolták, Terry Black azonban gondoskodott egy kis közjátékról…

„Gyilkos vagy, Attila! Hány ember halála fog még a lelkeden száradni?” – kérdezte indulatosan Terry Black szerda délelőtt Tilinger, azaz Házibuli Attilától a Budai Központi Kerületi Bíróság folyosóján.

Kovács Erzsi énekesnő vasárnap meghalt, így ő már nem lehetett jelen azon a tárgyaláson, amelyet Attila rágalmazás vádjában indított ellene és egykori üzlettársa, Barna Barnabás ellen. Az énekesnő ugyanis korábban arra utalt, hogy Attila lophatott tőle.

Terry átadta a bírónőnek Kovács Erzsi levelét, melyben Házibuli Attila kérésének eleget téve „bocsánatot kér” az elkövetett bűneiért, többek között azért, mert szerette fogadott fiát, s mert bele mert betegedni a történtekbe. A bírónő azonban nem fogadta el az írást, mert nem volt aláírva, a tárgyalást pedig elnapolta.

– Nekem nincs lelkiismeret-furdalásom a történtek miatt, inkább csak rossz érzésem. Ha visszapörgethetném az időt, akkor nem is a feljelentést csinálnám vissza, hanem türelmesebb lennék Erzsivel – válaszolta Attila, amikor az énekesnő haláláért való felelősségérzetéről kérdeztük. – A mi kapcsolatunk annyira szép volt az elején. Azt sem hiszem, hogy azt a bizonyos levelet ő írta volna. Természetes, hogy a temetésére is elmegyek.

A szövevényes ügy tehát tovább gyűrűzik. Úgy tudják egyébként, Kovács Erzsi temetésére csak húsvét után kerül sor.

Nem lett meg a tolvaj

A Bors megtudta, hogy a rendőrség lezárta azt a nyomozást, amit még Kovács Erzsi feljelentése alapján indítottak. Az énekesnő tisztázni akarta, kik vihették el az ékszereit. A rendőrségtôl azt az értesítést kaptuk, hogy felfügggesztették a nyomozást, „mivel az elkövető kiléte nem volt megállapítható”.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek