Celeb

Arcára költ a legtöbbet Nyertes Zsuzsa

A. T.

Létrehozva: 2014.05.18.

Nyertes Zsuzsa túl az ötvenen is fiatalos lendülettel él. A színésznő elárulta, nem tölt órákat a tükör előtt, de az arcára nagyon sok pénzt költ.

Hogyan ápolja a bőrét?

Mindig is elkényeztettem a bőrömet, a ruházkodásomra költött összeg tízszeresét fordítom a gondozására. Számomra fontosabb a bôröm ápolása, mint mondjuk egy márkás ruha megvásárlása. Nem titok, hogy immár tizenhét éve érintett vagyok a szépségiparban, hisz van egy kozmetikám. Mindig nyomon követtem a legújabb trendeket, és ki is próbálom azokat. Általában akkor lendülök be, amikor észreveszem a gravitáció hatását a bőrömön.

Az arcomat évente egyszer tisztíttatom, vannak saját kis maszkjaim, szérumjaim, azokat használom. A masszírozást viszont nagyon szeretem, arra havonta egyszer időt szánok. Reggel is alaposan megtisztítom az arcbőröm, mert éjszaka kiválasztunk, méregtelenítünk. Arctejet, majd tonikot használok, aztán hidratáló krémmel ápolom, amiből többet teszek fel, hogy egész nap dolgozhasson, mert legközelebb csak este kap krémet a bőröm.

Milyen sminkelési praktikái vannak?

Természetes alapanyagú alapozót, korrektort használok, arcpirosítót, szájfényt, szempillaspirált. A szememet csak kihúzom feketével, de csupán akkor van igazán sminkelve, ha a tévébe megyek, ott a szemhéjamat is szépen kifestik. Ezekhez nekem már nincs türelmem, és igazából alig várom, hogy lemoshassam magamról. Azt szoktam mondani, hogy az a férfi még nem született meg, akiért én este magamon hagynám a festéket.

A tudatos táplálkozás híve?

Imádom a magyar konyhát, az olasz tésztákat, a bélszínt, a káposztafélék nekem nagyon bejönnek. Mondják, hogy reggelizz, mint egy király, ebédelj, mint egy úr és vacsorázz, mint egy koldus. Na, én este vagyok király. Ha előadásom van, akkor még később. Úgy vélem, amit megkíván a szervezetünk, abból nyilván hiánya van, és azt meg kell enni. 

Milyen ruhadarabok találhatók a gardróbjában?

Amikor próbálok, rohangálok a városban, akkor farmernadrágot, kényelmes lapos cipőt választok. Nem fogok magassarkúban tipegni, számomra már a kényelem fontosabb a divatnál. Ha komolyabb helyre megyek, természetesen megadom a megjelenés módját. Legszívesebben a lábamat hangsúlyozom ki, egyedül az nem öregszik, még a húsz–harmincévesekével is felveszi a versenyt.

A délelőtti órákban a dekoltázsomat igyekszem elrejteni, mert összegyűröm éjszaka, és olyan krém egyelőre nincs, ami azonnal segítene rajta, talán a jég lehet a megoldás. A színeket illetően régen feketemániás voltam, de most a pasztellárnyalatokat szeretem, a fehéret és a vajszínt, olykor belefér a piros. A táskáimat sem váltogatom a cipőm színéhez. Nem fogom csak ezért naponta átpakolgatni a cuccaimat. A napszemüvegekhez viszont ragaszkodom. Hiszek abban, hogy a márkás darabok tényleg védik a szemet, nekem pedig nagyon érzékeny a szemem.

Tudatosan figyel a rendszeres testmozgásra?

Az a típus vagyok, akinek fél évig semmi, aztán ismét rákap a sportra. A húgom meglepett egy jógabérlettel, így januártól chilijógázom. Megtetszett és azóta hetente egyszer ellátogatok a stúdióba. Közel negyven fokban mozgunk, a végére szakad rólam a verejték, de teljesen feltöltődöm energiával. Azt érzem, hogy olyankor minden feszültség, negatív érzés elszáll belőlem.

Mi jelenti önnek a relaxáció a feltöltődést?

A vörösbor, a jóga és a tévézés. Imádom a száraz, jó minőségű vörösborokat, egy pohár belôle levezeti a felgyülemlett feszültséget. Ezenkívül – lehet, ciki bevallani – szeretem a különböző show-műsorokat. Leülök a tévé elé és teljesen kikapcsol. Minden vágyam, hogy egyszer én is bekerüljek a Szombat esti lázba.

Ha több kell az átlagosnál! Keresse a Borsot a Magazinokkal!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek