Celeb

Nem büszke elméjére a Gyilkos elmék sztárja

Bors

Létrehozva: 2015.12.06.

A valóságban átlagos pasi Matthew Gray Gubler. A Gyilkos elmék szereplője mentes a szuperzseni képességeitől, de így is boldog. Imád rajzolni és divatozni.

Percek alatt olvas ki egy több száz oldalas könyvet, melyet azonnal memorizál. Soha semmit nem felejt el, több nyelven (és sokat) beszél, imádja a tudományokat, miközben érzékeny lelkű, barátságos és diszkrét. Ő dr. Spencer Reid, a Gyilkos elmék című sorozat szuperintelligens FBI-ügynöke. Matthew Gray Gubler élete nagy szerencséjének tartja, hogy 2005-ben bekerült a számára világhírnevet hozó sorozatba. Matthew tizenéves korától érdeklődött a filmek iránt és főiskolai gyakorlatát is Wes Anderson filmrendező mellett töltötte, aki megszerette, és elküldte néhány castingra. Így lett a filmrendező-gyakornokból hirtelen sorozatsztár, amiért nem tud elég hálás lenni Wesnek.

– Spencer igazi fura, különc figura, mégis szeretni való. Imádom, hogy legalább a képernyőn okos lehetek. Bevallom, én nem vagyok zseni, nem beszélek nyelveket, a memóriám sem tökéletes, a borzalmakat is nehezen bírom, de épp ezért jó a színészet. Más lehetek. Kezdetben egyébként modellkedtem, talán innen maradt meg bennem a divat iránt érzett szenvedély, és az, hogy szeretek kísérletezni a hajammal. Ezt a nézők is láthatják, igyekszem sokféle frizurával feltűnni a képernyőn – nyilatkozta egy díjátadón a harmincöt éves sztár, aki a Gyilkos elmékben központi figura lett, de színészként több nagy dobása eddig nem volt.

A magánéletéről sem sokat tudni. Hivatalosan egyedülálló, nem sűrűn mutatkozik női kísérővel, sem férfi társaságban, kerüli a botrányokat, az éjszakai tivornyákat.

– Az életfilozófiám: élj a mának, de mértékkel! Optimista vagyok, szeretek szórakoztatni, rajzolni, alkotni, és teszek rá, hogy a kritikusok nem szeretik a Gyilkos elméket. A nézők igen, úgyhogy ennyi!

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek