Celeb

Hőkamerával keresték az RTL klub sztárjának póniját - videóval

Lakat

Létrehozva: 2016.01.05.

Egres Kati színművésznő domonyvölgyi házának kertjéből, kiszökött a család két kedvence: Csillagfény a póniló és Villám a rackajuh. A két állat keresésébe- akik csak egymáshoz érve tudnak közlekedni- a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat munkatársai is bekapcsolódtak.

Nagy volt a riadalom, hétfőn, Erges Kati színésznő domonyvölgyi portáján. A RTL klub új sztárjának kislánya ugyanis véletlenűl nyitva hagyta a kertkaput, így a családtagnak számító Csillagvény és Villám kiszökött, és elkóborolt. A színésznő amint észrevette, hogy meglépett a póniló és a rackajuh, azonnal a keresésére sietett a családjával együtt, a kutatást azonban nehezítette, hogy több centiméter hó is leesett. A kétségbeesett család végül a speciális mentőkhöz fordult, akik amint tudtak a helyszínre siettek.

– Még hőkamerát is bevetettünk az eltűnt állatok keresésére. Az tudtuk, hogy nagyon meg lehetnek ijedve, hiszen még soha nem láttak havat. A kislány azt is elmesélte, hogy a két állat pici koruktól, csak úgy közlekednek, hogy egymáshoz ér a testük, így szinte biztos volt, hogy együtt vannak valahol, és nem külön kell keresnünk őket. Végül összebújva megtaláltuk őket, egy hegytetőn ácsorogtak. Elmondhatatlan volt a színésznő kislányának öröme, amikor épségben visszakerültek a kis kedvencei a kertjükbe - mesélte el a Borsnak Balázs László, a Pest Megyei Kutató-Mentő Szolgálat munkatársa. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek