Celeb

Így rendezett felépés helyett mészárlást a rapsztár - videó

Bors

Létrehozva: 2016.05.27.

<p>Nyilvánosságra hozták azt a felvételt, ami egy minapi koncerten történt halálos kimenetelű lövöldözést örökít meg. Meglepő, de aznap a gyilkos is fellépett volna.</p>

Golyózápor zúdult a New York-i Irving Plazában szórakozókra pár nappal korábban. Az esti bulit a backstage-ben kitört mészárlás szakította félbe. Egy ember életét vesztette, másik kettő megsebesült. A koncerten a rapper T.I. is fellépett volna.

Az első híradások még egy ismeretlen tettesről számoltak be, mostanra azonban kiderült: a gyilkos maga is fellépett volna. Videófelvétel bizonyítja ugyanis, hogy a Troy Ave művésznevű feltörekvő rapsztár nyitott tüzet, miután egy másik fellépő, a vele rivalizáló Maino elhagyta a színpadot. A 33 éves zenész golyói kereszttüzébe végül mégis gyermekkori barátja, a harmincéves Ronald Edgar McPhatter került. A New York Daily News információi szerint a lövöldözésben elhunyt McPhatter Troy Ave testőre volt, így sejthető, hogy nem ő volt a kiszemelt célpont.

Ave (polgári nevén Roland Collins) ellen gyilkossági kísérlet és illegális lőfegyver birtoklás a vád, de a ballisztikai vizsgálatok után nagy valószínűséggel gyilkossággal is kiegészítik azt.

Maino egyébként a sajtó előtt tagadja a rapperek közti viszályt. öt éven keresztül jó munkakapcsolat volt köztünk - állította.

Troy Ave még nem számít igazi szupersztárnak, ugyanakkor több, milliós klipet is kitermelt már, valamint számos nagy név (50 Cent, Lloyd Banks, Rick Ross) is megfordult a lemezein közreműködőként.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek