Celeb

Tóth Verát megrázta szerelme kalandja

Bors

Létrehozva: 2016.07.29.

Szerelmes képek a közösségi oldalon, romantikus esték, nyaralás, közös álmok és célok – talán ezeknek lett most vége Tóth Vera életében, aki előző, megalázó kapcsolatából talpra állva 2013. végén talált rá ismét a szerelemre.

Az akkor még házas Ádám elvált, semmi nem állt a boldogságuk útjába. Egészen csütörtökig, amikor kiderült számára, hogy a férfi fent van egy internetes társkeresőn, ami arról híres, olyanok regisztrálnak oda, akik könnyed, laza kapcsolatot keresnek.

Nem tudni, hogy Ádám mikor regisztrált az oldalra, de az egészen biztos, hogy jó pár hete fent van. Információink szerint Verát megrázta a felismerés: sokáig gondolkozott rajta, de végül nemet mondott arra, hogy nyilatkozzon a kialakult helyzetről.

Nagyon hitt Ádámban, ugyanis egyszer már felmerült kettejük kapcsolatában, a férfi nem mindig jár a tisztességes úton. Akkor volt is egy kis mosolyszünet kettejük között, de Ádámnak sikerült megmagyaráznia, hogyan került egy társkeresőre úgy, hogy valójában párkapcsolatban él.

Vera hitt, mert hinni akart, hiszen nagyon szereti a férfit. Hogy mennyire sikerült elaltatnia magában a gyanút, azt az is bizonyítja, hogy még hétfőn, egy rádiós interjúban őszintén, teljesen nyíltan beszélt arról, mennyire fontos számára a párkapcsolat, a család, a támogató közeg. A Rádió Bézs Tabuk nélkül című műsorában Ádámról semmi konkrétat nem mondott, de szavaiból érezhető volt, komfortosan, biztonságban érzi magát párkapcsolatában. Ez a biztonság és bizalom rendült meg most. 

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek