Celeb

Meghan Markle egy évvel idősebb lett: bizarr rituáléval ünnepli születésnapját a hercegné

Bors

Létrehozva: 2018.08.04.

Elég Meghan hibáiból, nézze meg, milyen imádni való hóbortjai vannak a hercegnének, aki ma, augusztus 4-én ünnepli a 37. születésnapját. Íme 10+1 érdekesség, amit nem tudott róla!

Bár Meghan Markle mindig is mert nagyot álmodni, azt talán remélni sem merte, hogy ezt a szülinapot a brit királyi család körében ünnepli majd. Míg a parti részleteire várunk, íme néhány érdekesség róla, a Daily Mail összeállítása nyomán.

1. Sült krumplival ünnepel

Gyermekkorában kezdődött a bizarr rituálé, mely szerint Meghan Markle születésnapjain a fogások között mindenképpen szerepelnie kell a sült krumplinak.
Apja  világosítóként dolgozott, és lánya gyakran lógott vele a stúdiókban, ahol leginkább gyorskajával kedveskedtek neki. Ekkor kapott rá a sült krumplira, amit az utóbbi években már vörösborral öblít le.

2. Scarlett Johanssonnal zsúrozott

A későbbi hercegné 11 éves koráig a Little Red School House nevű iskolába járt, oda, ahol a hollywoodi elit gyermekei is tanultak. Egy iskolai színdarabban együtt szerepelt az akkor még szégyellős kislánnyal, Scarlett Johanssonnal. A gyerekek a szülinapjaikkor sokszor egymásnál zsúroztak, így esett meg az is, hogy a két későbbi színésznő együtt ünnepelt.

3. Megérti, hogy:¡Feliz cumpleaños!

Az amerikai exszínésznő 2002-ben cserediákként járt Buenos Airesben, majd később Madridba ment nyelvet tanulni. Ennek hála kiválóan beszél spanyolul, de nem tudnák eladni a portugál- és francia nyelvterületeken sem.

4. Bal kézzel is vághatná a tortáját

Az már korábban kiderült, hogy Harry herceg nejének kézírása gyönyörű, ám arra csak most derült fény, hogy a hercegnének nem csak a jobb, de a bal keze is nagyon ügyes. Míg jobb kézzel ír, és jellemzően ebben tartja a táskáját, addig főként bal kézzel eszik.

5. Még Amerikába adózik

Bár a világ legbritebb családjába házasodott be, a hercegné még mindig amerikai állampolgár. Hosszas papírmunkával jár még neki is, hogy megkapja a brit állampolgárságot, és ehhez ráadásul legalább három évet az országban kell töltenie. Addig is Amerikának fizeti az adót a 3,5 millió fontra, azaz 1,26 milliárd forintra becsült vagyonából.

6. Kódnevekből nem jó

Két éve, kapcsolatuk kezdetén még titkolnia kellett a szerelmét a hercegi párnak. Ez persze csak még izgalmasabbá tette a románcot. Meghan ezért csak „H”-ként emlegette Harryt, és hogy el ne felejtse az „elmés” fedőnevet, egy „H” betűt formáló medált is beszerzett magának. A herceg pedig egyszerűen Megnek becézi őt. Bár ez sem túl kreatív, azért jobb, mint az apja, Thomas ötlete, aki Beannak, azaz Babnak szólítja a hercegnét.

7. Magának is készíthetné a tortáját

Harry herceg neje a konyhában is remekel, édességei után még II. Erzsébet is megnyalná mind a tíz ujját. Azt nem tudni, hogy erre sor került-e már, az viszont biztos, hogy sógornőjét, Katalint levette a lábáról a gyömbéres és csokis sütijeivel.

8. Esernyő a közös pont II. Erzsébettel

Egy rakás fénykép készült nyilvános rendezvényekről, amin II. Erzsébet és unokája neje bizalmasan, nevetgélve cseveg. Bár nem tudni biztosan, hogy miről is folyhatott a diskurzus, az biztos, hogy egyik kedvenc témájuk az esernyő lehet. Mindketten rajonganak a kiegészítőért, főként az átlátszó verziókat kedvelik. Ez ugyanis nem takarja el az arcukat és mégis sötétít. 

Happy Birthday to HRH The Duchess of Sussex! #HappyBirthdayHRH

A post shared by The Royal Family (@theroyalfamily) on

9. Afganisztánban barátkozott

2014-ben amerikai katonai bázisokat látogatott meg egy szervezett túra keretében. Afganisztánban is járt, hogy némileg feldobja a katonák mindennapjait, állítólag sokat csacsogott nekik sorozatáról, a Brilliáns elmékről.

10. Csak hétvégén bűnözik

A velejéig egészségtudatos Meghan egyelőre nem tudta elkötelezni magát teljesen a vegán életmód mellett. Bár általában mellőzi a húst, a tojást és a tejtermékeket,  hétvégére ő is elgyengül, ilyenkor megenged magának egy kis „bűnözést”.

+1. Hogy egy kicsit szekáljuk is. Meghan Marklet sokan tartják túl alacsonynak Harry herceghez, a jellemzően colos királyi rokonok között eltörpül a hercegné, akinél csak egy családtag alacsonyabb: II. Erzsébet…
Míg Vilmos herceg 190 centiméter, felesége, Katalin 175, Harry herceg pedig 185, addig Sussex hercegnéje alig éri el a 170 centimétert.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek