Celeb

Tragédia és szerelem teszi felnőtté Azrát

kbv

Létrehozva: 2019.11.24.

A tavalyi török sorozat több jelölést kapott, nézettségi rekordokat dönt hazájában. A több szálon futó, fordulatokban gazdag szériában két fiatal sorsa, felnőtté válása rajzolódik ki sok bonyodalommal.

Végéhez közelít a Sorsok útvesztője a Duna Televízión, de a török sorozatok szerelmeseinek azonban egy pillanatig sem kell szomorkodniuk, november 29-től jön a fiatalos lendülettel teli Fogd a kezem. Ahogy azt egy sorozattól várni lehet, szerelem, intrika és ármány is lesz benne bőven, a szokásos Rómeó és Júlia-sztorin kívül azonban a Fogd a kezem többet ígér. Adott egy húszéves, amerikai gasztroiskola elvégzése után Isztambulba hazatérő csodaszép lány, az Alina Boz alakította Azra és az egyetemről kirúgott, szintén hazatérő Cenk, akit Alp Navruz játszik.

Mindketten jó módú családba születtek, a két fiatal a repülőtéren találkozik először, ám ekkor még nem szeretnek egymásba. A lány édesapjának az étterme felrobban, és odavész a papa is, marad viszont utána a tetemes adóssága. Azra az utcára kerül autista öccsével, Merttel együtt, aki később eltűnik. A lány Cenk családjának éttermében kezd dolgozni a konyhán, s véletlenül Cenk is itt robotol, ugyanis szigorú nagymamája arra ítéli, kezdje a ranglétra legalján. Ha már az egyetemről kirúgták, tanulja meg, mi az a kétkezi munka. A két fiatal együtt indul Mert keresésére, s közben persze, hogy egymásba szeretnek. Csakhogy Cenk mellé más asszonyt szánt a családja, jövendőbelijét a szigorú nagyi már rég kinézte neki. Természetesen, ahogy az életben is, semmi sem olyan egyszerű, mint amilyennek tűnik. Több szálon futó cselekmény, érzelmek, nehéz döntések, szerelmek és félreértések tarkítják a Fogd a kezemet.   

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek