Celeb

Harry hercegék asztalfoglalását elutasították egy kanadai étteremben

Bors

Létrehozva: 2019.12.29.

Forrás: AFP

Kellemetlen meglepetésben volt része a sussexi hercegi párnak, amikor egy kanadai étteremben szerettek volna vacsorázni karácsonykor. Meghan és Harry romantikus tervét gyorsan lehűtötte Pierre Koffel, a tengeri ételeket felszolgáló Vancouver-i felkapott Deep Cove Chalet tulajdonosa és séfje, amikor kerek perec elutasította a hercegi pár telefonos foglalását. 

Mi volt a visszautasítás oka? Nos, a biztonsági előírások. Amennyiben Meghan és Harry kérését teljesítették volna, akkor gyakorlatilag ki kellett volna üríteni a teljes éttermet és az összes többi vendég foglalását vissza kellett volna mondani.

Bev Koffel, az étterem tulajdonosának felesége elmondta a helyi Vancouver Sun újságnak, hogy a férje, Pierre és ő is borzasztóan sajnálja, hogy nem tudta vendégül látni a hercegi párt. Kárpótlásul két könyvet ajándékoztak Meghanéknak, békés ünnepet kívánva nekik. A sussexi hercegi pár akiknek kisfia, Archie Harrison idén májusban született, külön töltötte a karácsonyt a brit királyi család többi tagjától az Egyesült Államok és Kanada nyugati partvidékén.

Még egy kis fűszer jöhet? Iratkozzon fel a Bors-hírlevélre!
Sztár, közélet, életmód... a legjobb cikkeink első kézből!
Ingatlanbazar.hu - Gyors. Okos. Országos
-

További cikkek